Masalsı Düğünlerin Adresi

Writer: NYX Magazine

Date: 03/09/2022

PAYLAŞ

Yeni bir yolcuğun başlangıcı olan düğünler için seçkin imkanlar sunan Mandarin Oriental, Bodrum kusursuz anlara eşlik etmeye devam ediyor.

Ege Denizi’nin büyüleyici manzarasında konumlanan Mandarin Oriental, Bodrum, hayatlarında yeni bir sayfa açan çiftlere, özel ayrıcalıklarıyla dikkat çekiyor. Düğün gününden önce kusursuz bir hazırlık süreci sunan Resort tüm hayallerin gerçeğe dönüştüğü eşsiz bir organizasyon sunuyor. Lüks, konfor ve ayrıcalıklı bakım hizmetlerinin vazgeçilmez adresi olan Mandarin Oriental, Bodrum 1500 kişi kapasiteli açık alanları, özgün ve ödüllü SPA terapileri, yaratıcı lezzetleri ve kişiye özel lüks hizmet anlayışıyla en özel gününüze eşlik etmeye Eylül ve Ekim ayında da devam ediyor.

Mandarin Oriental, Bodrum, yeşilin ve mavinin birbirine olan kusursuz uyumundaki ihtişamlı doğası ve lüks mimarisi ile düğün, bekarlığa veda partileri ve geleneksel kına gecesi dahil olmak üzere pek çok farklı etkinlik için zengin alternatifler sunarak her biri özgün nitelikteki açık hava davet mekanlarıyla birlikte gurme menü seçenekleri ve sofistike ambiyansıyla en özel anların vazgeçilmez tercihi oluyor. 

Haute Grandeur Global Excellence Awards’da “Türkiye’nin En İyi Düğün Oteli” ve “Küresel Düzeyde En İyi Romantik Ortam”, World Luxury Awards’da “Lüks Düğün Destinasyonu Ülke Ödülü” ve International Hotel Awards’da“Avrupa’nın En İyi Resort Ödülü” kategorilerinde ödüllere layık görülen Mandarin Oriental, Bodrum,  hayallerinizin ötesinde bir düğün için sizi bekliyor. 

En özel gününüzde özgün bir hazırlık için The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum’dan ayrıcalıklı bakımlar

Düğün gününüzü stresten uzak, ruhunuzu ve bedeninizi tazeleyerek geçirmeye hazır mısınız? Üç kata ve 2.700 metrekareye yayılan The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum düğün öncesi ve sonrası için rafine bir bakım hizmeti sunarak, en özel gününüzde sizi dinginleştiriyor. Global Ödül Platformu Haute Grandeur’da “Küresel Düzeyde En İyi Resort SPA”, “Türkiye’nin En İyi SPA Tasarımı” ve “En İyi SPA Destinasyonu” ödülleriyle bu yıl da başarısını kanıtlayan The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum, bölgenin en kapsamlı sağlık, bakım ve güzellik uygulamalarını lüks dokunuşlar ve özel bakım uygulamaları eşliğinde sunuyor. 

Toplam on iki  terapi odası, üç güzellik bakım odası, Ege Denizi manzaralı açık hava kabinleri, özel kese odalı lüks hamamlar, saunalar, buhar odaları, kapalı ve açık yüzme havuzları ve özel spa bakımlarıyla The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum hazırlık sürecinden, balayına kadar tüm aşamalarda tazelenerek rahatlamanızı sağlıyor. Ödüllü Spa terapileri ve doğal içerikli el yapımı kürleriyle iç huzurun yeniden keşfine aracılık eden The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum, geleneksel Türk hamamı ve terapi alternatifleriyle evlenecek çiftlere ve misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor. 

Rezervasyon ve sorularınız için lütfen www.mandarinoriental.com/bodrum adresini ziyaret ediniz.

PAYLAŞ