Saçta Anında Dönüşüm Sunan Fusio-Dose Yenilendi

Writer: NYX Magazine

Date: 04/09/2022

PAYLAŞ

Dünyanın önde gelen lüks profesyonel saç bakım markası Kérastase, canlı ve parlak saçlar için kalıcı bir dönüşüm sağlayan Fusio-Dose’u yeniledi. Kişiselleştirilebilen ekspres salon bakımı Fusio-Dose, saçların ana ihtiyaçlarına odaklanarak eşsiz ve pratik bir bakım deneyimi yaşatıyor. Yeni modern yaklaşım; güncellenmiş saç teknolojilerini ve güçlü cilt bakım bileşenlerini, konsantre ve booster kombinasyonunda sunuyor. Herhangi bir saç sorununu tek seferde tedavi etmek için sonsuz olanaklara sahip Fusio-Dose, saç bakım tutkunları için özel bir deneyim olarak öne çıkıyor.

Kişiselleştirilmiş konsantre ve booster karışımından oluşan Fusio-Dose, birincil ve ikincil saç sorunlarını tek bir güçlü bakımda ele alıyor. Hızlı, uygulaması kolay infüzyon, anında dönüşüm için saça doğrudan katkı sağlıyor. Sadece Kérastase danışman salonlarında uygulanan ve 30 farklı bakım kombinasyonu oluşturmaya imkan sağlayan Fusio-Dose, her saç tipine özel analizle farklı bakım ritüelleri yaratıyor. 

Anında bakım ve dönüşüm için özel karışım

Konsantre

• Teşhis sırasında uzman tarafından belirlenen birincil saç ihtiyacına yanıt veriyor.

• Kuruluk, yoğunluk eksikliği gibi temel sorunları ele alıyor.

• Altı ana Kérastase saç bakım serisinden birine karşılık geliyor.

Booster

• Kullanıcı tarafından istenen güzellik etkisini sağlıyor.

• Parlaklık, beslenme, renk parlaklığı ve diğer sorunları gideriyor.

• Kullanıcılar tarafından bilinen ve arzu edilen cilt bakım aktif maddelerini içeriyor.

Kişiselleştirilmiş, dönüştürücü bakımın 30 olası kombinasyonu için 6 konsantre ve 5 booster

Fusio-Dose sistemi, sağlık ve cilt bakımı konusunda bilgili yeni nesil tüketicilere hitap etmek için tamamen güncellendi. Daha geniş bir saç tipi ve dokusu yelpazesini temsil eden seçenekler, ikonik Kérastase serilerini kapsıyor ve modern tüketicilerin tercih ettiği en popüler cilt bakım aktiflerini sunuyor. 6 konsantre ve 5 booster ile yeni Fusio-Dose, herhangi bir sayıda saç sorununu kişiselleştirilmiş bir şekilde ele alan 30 olası kombinasyona sahip.

Markanın en ikonik serilerini destekleyen, çok çeşitli bilimsel saç bakımı yeniliklerini kullanan altı Fusio-Dose konsantrenin her biri, en acil saç sorunlarına anında yanıt vermek için hedefe yönelik bakım yapıyor. Maksimum etki için formüle edilen set, mevcut en faydalı bileşenlerin yüksek konsantrasyonlarını içeriyor. Geleneksel bakım ürünlerinden 100 kata kadar daha küçük olan Fusio-Dose molekülleri, hissedilir derecede hafiflikle optimum bakımın anahtarını sunuyor. Yeni Fusio-Dose, 72 saat anti-friz koruması, saçta %70 daha fazla parlaklık ve %93 daha az kırılma sağlıyor. Fusio-Dose’u deneyen kuaförlerin %100’ü, ürünün maskeden daha hafif olduğunu belirtiyor. 

Fusio-Dose’un modern tasarıma sahip, geri dönüştürülebilir ambalajı, ürünün profesyonelliğini yansıtırken, aktif bileşenleri deneyimin merkezine koyuyor. İkonik Kérastase serilerini ve bakım faydalarını yansıtan renk kodlu konsantre ve booster, uzman tavsiyeleriyle bir araya geliyor. 

Salonlarda yapılan Fusio-Dose bakımında, öncelikle kişinin saç yapısına göre neye ihtiyacı olduğu belirleniyor. Kuru, hasar görmüş, boyalı, ince ya da zayıf ve kırılmış saçların ihtiyaçlarına göre ayrı ayrı hazırlanmış 6 farklı konsantreden biri, uzman kuaförler tarafından seçiliyor. Ardından saçın ikincil sorununa ve istenen görünüme göre, 5 booster arasından biri tercih ediliyor. Profesyonel ortamda, kişiye özel hazırlanmış karışım saçlara uygulanıyor ve istenilen sonuca ulaşılıyor. 

PAYLAŞ