Magnolia Bakery’nin Avrupa’daki İlk Şubesi İstanbul’da Açıldı

Writer: NYX Magazine

Date: 07/09/2022

PAYLAŞ

Amerikan pastane kültürünün önde gelen temsilcilerinden Magnolia Bakery’nin; İstanbul’daki ilk şubesi Vadistanbul’un açılışı, üç gün boyunca düzenlenen özel davetler ile gerçekleştirildi. Büyük açılışını 08 Eylül Perşembe günü Saat 14.00’te tüm misafirlerine gerçekleştirecek olan Magnolia Bakery İstanbul’da; New York’taki ürünlerle birebir aynı lezzetler, sevenleri ile buluşacak.

Özel konukların katılımı ile düzenlenen davetin açılış konuşmasında Magnolia Bakery Türkiye Yatırımcısı Mehmet Dinçerler ve Magnolia Bakery Türkiye COO’su Tuğba Dinçerler Uçar bu kadar önemli bir markayı Türkiye’ye getirmiş olmanın mutluluğunu ifade ederken, açılış için Türkiye’de olan Magnolia Bakery Franchise Operasyonları Başkan Yardımcısı Erick Larios konuşmasında Avrupa’nın ilk şubesiyle İstanbul’da olmanın anlamını dile getirdi.

Magnolia Bakery, İstanbul’da; Icebox Pie & Bar, Banana Pudding, Brownie & Bar, Cake & Cupcake, Fruit Crisps, Pie, Cookie, Cheesecake Tres Leches  ve kahvaltılıklar kategorilerinde 60 özel lezzet açılışta sunuldu. Konukların yoğun ilgisi ile gerçekleşen davet boyunca misafirler; dünyaca meşhur Cupcake çeşitlerinden Banana Pudding’e Brownie’lerden, Cheesecake’lere Magnolia Bakery’nin eşsiz lezzetlerini Magnolia Bakery Executive Şefi Kiran Shetty’in anlatımı ile deneyimledi. 

Kremamsı kat kat vanilyalı puding arasına katmanlanmış vanilla wafers bisküvileri ve muz ile etkileyici ünlü Banana Pudding, çikolatalı kurabiyeden yapılmış taban üzerinde zengin ve çikolatalı cheesecake dolgusu ile Red Velvet Cheesecake, ortası yumuşak, üzeri kıtır koyu kakao tozu ve çikolata parçalarıyla lezzetli Double Fudge Brownie ve tamamen doğal Antep fıstığı ezmesiyle yapılmış kek üzerine Pistachio Meringue Buttercream ile buluşan Pistachio Cupcake açılışın öne çıkan lezzetleri arasında yer aldı.

Vadistanbul, Moda Caddesi girişinde köşede yer alan iki cepheli konumu ile Magnolia Bakery İstanbul; 150 m2 mağaza alanı, 75 m2 bahçesi ve 75 m2 mutfağı ile açık ve kapalı alanlarında 70 kişiye kadar misafir ağırlamak üzere tasarlandı.

New York City’nin ikonik markası Magnolia Bakery’nin Türkiye’deki ilk şubesinin açılışında yanlarında olan tüm konuklara teşekkür ederek sözlerine başlayan Magnolia Bakery Türkiye Yatırımcısı Mehmet Dinçerler konuşmasında; “Yiyecek içecek sektöründen gelen bir yatırımcı olarak Türkiye’de Amerikan pastane kültürüne dair açığın farkındalığı ile çıktığımız bu yolda; ben ve ekibim daima Magnolia Bakery’nin İstanbul’a çok yakışacağına inanarak çalıştık. Bir dünya markasına olan ihtiyacın ülkemiz lezzet severlerin nezdinde karşılık bulacağını düşünerek New York’ta ilk deneyimlediğim, konsepti ile hayalini kurduğum Magnolia Bakery’e 2020 yılından bu yana çok emek verdik. Avrupa’nın ilk şubesi oluşu ile de anlamlı İstanbul Magnolia Bakery’yi açmanın heyecanı ile sizlerle bugün burada hep birlikte olmak o kadar değerli ki bu süreci çok şükür ki neticelendirmeyi başardığımız için çok mutluyum. Bu rüya gerçekleşirken ilk günden beri yanımda olan sevgili kardeşim Magnolia Bakery Türkiye COO’su Tuğba Dinçerler Uçar başta olmak üzere emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca her birinize de burada olduğunuz için tekrar teşekkürlerimi sunarım. İyi ki geldiniz, hoş geldiniz” dedi.

PAYLAŞ