Şehrin Tadını Çıkarın

Writer: NYX Magazine

Date: 08/09/2022

PAYLAŞ

2022-2023 Sonbahar Kış sezonunda modern kadının gündelik stilinden ilham alan, günün her saatine ve her okazyonuna uygun iddialı, yalın, eğlenceli  ve casual tasarımlar, sizi şehrin tadını çıkarmaya davet ediyor.  

Natürel tonlar ve sezonun modern görünümlerini oluşturan konforlu takımlarla sezonu karşılayan Beymen Club 2022-2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu, sokağın renkli dünyasından ve yaratıcılığından esinlenen, genç, dinamik, gücünü tavrından alan, doğa dostu tasarımlarıyla şehrin tadını çıkarmaya davet ediyor.

Zebra desenin sweatshirtlerdeki casual anlatımları, leopar desenin trençkot, puffer yelek ve trikolarda kullanımı,sezonun en iddialı siluetlerini oluşturuyor. 

Şehre dönüşün kurtarıcı parçaları boyfriend Oxford gömlekler, beyazla kontrast Beymen Club ikonik kaz logolu poplin gömlekler, blazerlar, polo yaka balon kol trikolar, metal düğme detaylı veya sim dokulu triko ceketler eforsuz şıklık sunuyor. 

Rengarenk trikolar, şıklığından ödün vermeyen konforlu takımlar, yeni sezonda da yerini koruyor. Beymen Club’ın vazgeçilmezi jakar triko kazaklar, grafiklerle zenginleşen tshirt ve sweatshirtler, örgü desenler ve colorblock renk geçişleri sonbahar kombinlerine dinamizm katıyor. 

Koleksiyondaki kapüşonlu uzun trençkotlar, deri ceketler, puffer montlar, desenli astar detaylı kadife ceketler sonbaharın zamansız ve modern görünümlerine imza atıyor. 

PAYLAŞ