Doğayla Bütünleştiren Aktive Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 08/09/2022

PAYLAŞ

Kaliteli ve konforlu giyimin öncü markası Dagi, doğadan ilham alan yeni spor koleksiyonu ile kullanıcılarını doğayla bir bütün olmaya davet ediyor. Tabiatın eşsiz renk paletinin spor giyimin vazgeçilmez parçalarıyla buluştuğu bu koleksiyon, kullanıcılarına stil sahibi olmanın yanı sıra hareket özgürlüğü de sunuyor. Koleksiyonda hem nefes alabilir kumaşlarla tasarlanan hem de toparlayıcı özelliği ile dikkat çeken parçalar yer alıyor. 

Herkesin kendini olduğu gibi hissedebileceği rahat ürünlerin getirdiği enerjiye dikkat çeken Dagi, yeni active koleksiyonunda da doğadan ilham alan tasarımlara odaklanıyor. 

Kadın koleksiyonunda yeşil ve bordo gibi sıcak toprak tonları ile renkli büyük desenler öne çıkarken, erkek koleksiyonunda ise ağırlıklı olarak okyanustan ilham alan mavinin tonları yer alıyor. 

İçsel yolculuğa eşlik edecek, tenle bütünleşen parçalar!

Dagi yeni kadın & erkek Active koleksiyonu ile pilates, fitness gibi hareketli aktivitelerin yanı sıra meditasyon ve yoga gibi içsel yolculukları destekleyen aktiviteleri de konforlu hale getiriyor. Dinlendirici toprak tonlarının yer aldığı kadın koleksiyonu, tenle bütünleşen ürünleri ile rahatlığın ve anda kalabilmenin hafifliğini sunuyor. Nefes alabilir kumaşlarla tasarlanan kadın koleksiyonunda toparlayıcı taytların yanı sıra vücudu sararak rahatlık ve hareket özgürlüğü sağlayan esnek kumaşlı parçalar da yer alıyor.

Spor sütyenleri rahatlık sunuyor

Kadın koleksiyonunda rahat ve esnek yapısıyla hareketi destekleyen konforlu kumaşlardan tasarlanan spor sutyenleri dikkat çeken parçalar arasında olurken aynı zamanda nefes alabilen ve ter itici kumaş yapısı sayesinde kesintisiz bir spor deneyimine davet ediyor. 

Erkek koleksiyonunda oversize tasarımlar öne çıkıyor

Erkek koleksiyonunda ise hem sporda hem günlük hayatta tercih edilebilecek dikiş detaylı basic parçalar öne çıkıyor. Bu yılın trendi olan oversize modasını da yansıtan sweatshirt ve tişörtler de koleksiyonda kendine yer buluyor. Koleksiyonun en önemli özelliği ise nefes alabilen kumaşlarla tasarlanması.

Kesintisiz şıklık sunuyor

Dagi, Active koleksiyonunda yer alan ürünler ile spor şıklığı sokağa da taşıyor. Moda tutkunları, spor kombinine uygun renk ve desendeki tamamlayıcı parçalar ile günün geri kalanına hem şık hem de rahat tasarımlarla devam edebiliyor. Koleksiyonda yer alan sweatshirt ve dış giyim parçaları ise outdoor aktivitelerinde rahatlık ve şıklığı aynı anda sunuyor.

PAYLAŞ