Cesur Kadınlar, Cesur Adımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 11/09/2022

PAYLAŞ

Ünlü markanın Sonbahar / Kış 2022-23 kadın ayakkabı koleksiyonu bu sezon yaratıcı bir karışım ortaya çıkarıyor. İş ve eğlence dünyasına uyum sağlayacak renkli ve göz alıcı modelleriyle, yeni sezona “merhaba” diyor.

Camper’ın doğal malzemeler ve uzun ömürlü ürünlerle bugüne kadarki en sürdürülebilir koleksiyonu haline gelen Sonbahar / Kış 2022-23 koleksiyonundaki kadın ayakkabıları dikkat çeken renkleri ile bu sezon çok iddialı. Spor ayakkabılardan topuklu ayakkabılara, renkli botlardan sıra dışı topuklu terliklere kadar uzanan geniş ve rengarenk Camper kadın koleksiyonu ikonik modelleri ile bu sezon kadınların favorisi olacak. 

Cesur silüetler ve renklerin karakterize ettiği çarpıcı Kiara modeli OrthoLite® Recycled™ iç tabanı ve deri astarlı kauçuk dış tabanı ile sürdürülebilir konforu ve cesareti bir arada sunuyor. Hem bot hem de maskülen stildeki topuklu ayakkabı seçeneklerinden oluşan bu modelin ikonik siyahı ve göz alıcı pembesi cesur kadınların ayakkabı koleksiyonunda yerini alacak. Kıvrımlı topuk yapısıyla zarafetin buluştuğu Thelma modeli, hafif ve esnek yapısını EVA tabandan alırken sağlamlık ve rahatlığını da PU dış tabanından alıyor. Parlak siyah deri rengi ile şık kombinlerin olmazsa olmazı haline dönüşecek bu modelin canlı sarı rengi ise dikkatleri bu sezon ayaklara çekecek.

Her sezon daha iyi malzemeler ve geri dönüştürülmüş bileşenlerin bir araya getirilmesiyle üretilen Taylor, bu sezon da klasik makosen modeli ve eğlenceli detaylarıyla karşımıza çıkıyor. Gerçekten benzersiz olan uyumsuz stiller sunarak, ayakkabıların aynı olması gerektiği fikrine meydan okuyan TWINS konsepti ile günlük şehir yaşamını daha da renklendiriyor.

Bu sezon sürekli değişen ruh haline ayak uyduran özel bir koleksiyon ile karşımıza çıkan Camper, yeni sezonda bitkisel tabaklanmış deri, geri dönüştürülmüş yün, organik pamuk ve selüloz bazlı tencel ve bambu gibi dayanıklı, sertifikalı malzemelerin kullanılmasının yanı sıra genel atıkların azaltılmasına da öncelik veriyor. Sonbahar / Kış 2022- 23 sezonu ürünlerini ve daha fazlasını Camper mağazalarından ya da www.camper.com.tr üzerinden keşfedebilirsiniz.

PAYLAŞ