İstediğin Saçı Yapabilirsin

Writer: NYX Magazine

Date: 13/09/2022

PAYLAŞ

Güzelliklerinden ödün vermek istemeyen kadınlar tarafından tercih edilen Philips 5000 serisi saç şekillendirici, istediğiniz saç şekline sahip olmanız için yanınızda.

Philips, güne sağlıklı saçlar ile başlamak isteyen kullanıcılarını 5’i 1 arada saç şekillendirici ile tanışmaya davet ediyor. Philips 5000 serisi, kullanıcılara her gün kolay saç stilleri sunar. İyonik bakım sayesinde saçınız daha fazla parlarken, fırça boyunca sıcak yada soğuk havayı eşit olarak dağıtır.

Eşit Isı Dağıtımı teknolojisi, saçınızın aşırı ısınmasına karşı maksimum koruma sağlar ve böylece sağlıklı görünmesine ve parlak kalmasına olanak tanır. Philips 5’i 1 arada saç şekillendirici, iyonik bakım ile saçınıza anında bakım sağlar.

Çeşitli stiller ve mükemmel hacim!

Philips 5’i 1 arada saç şekillendirici, doğal ve düz görünümden, mükemmel dalgalara ve kadar farklı stiller yaratmak için 5 başlık içerir. Mükemmel sonucu elde etmek için gereken hız ve ısı kolayca ayarlanabilir. Üç farklı ısı ve 2 farklı soğukluk ayarı kişiye özel şekillendirme sağlar.

Pürüzsüz stiller ve dalgalar!

Elektrikli düzleştirme fırçası, tek seferde doğal ve düz bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olmak ve kolay şekillendirme için tasarlanmıştır. 38 mm’lik ekstra geniş bir çapa sahip ThermoBrush başlığı, pürüzsüz stiller ve dalgalar oluşturmak için mükemmel bir şekillendirme yapmanıza olanak tanır.

Soğuk ve sıcak ısı ayarı!

Bakım ayarı, optimum kurutma sıcaklığını sağlar ve aşırı ısınmaya karşı korur. Saçlar, aynı güçlü hava akışıyla, bakım sıcaklığında hızlıca kurur. Soğuk hava ayarı, saçınızı nazikçe kurutmak için düşük ısı kullanır. Özellikle ince, kuru veya hasarlı saçlarda işe yarar.

PAYLAŞ