Katerina Ekşioğlu’nun 2022 Yaz Koleksiyonuna Yoğun İlgi

Writer: NYX Magazine

Date: 13/09/2022

PAYLAŞ

Şıklık ve rahatlığı birleştiren tasarımlarıyla modaseverlerin beğenisini kazanan Katerina Ekşioğlu’nun “2022 Yaz Koleksiyonu”, kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşırken; Melek Mosso’dan İlayda Alişan’a çok sayıda ünlü isim de çalışmalarında yaz koleksiyonuna yer verdi.

Katerina Ekşioğlu, yaz aylarının insana verdiği enerjiden ilham alarak tasarladığı “2022 Yaz Koleksiyonu” ile moda tutkunlarından tam not aldı. Yaz koleksiyonunda beyazın samimiyeti ile parlak renklerin coşkusunu sunan Katerina Ekşioğlu’nun yoğun bir ilgiyle karşılaşan tasarımları, trendleri yansıtan renkleri doğru tasarımlarla buluşturmasıyla dikkat çekti. Koleksiyonda kullanılan fuşya, mavi, yeşil, sarı ve lila rengin canlılığı ile çiçek desenlerinin doğal güzelliği kadınlar tarafından çok talep görürken; sadeliğin şıklığını sevenler ise siyah detaylarla işlenen beyaz tasarımlara yoğun ilgi gösterdi.

“2022 Yaz Koleksiyonu”nda kullanılan doğal ve saten kumaşlar, hafif dokunuşlarla renklerin uyumunu ortaya koyarken; mevsimin vazgeçilmez parçaları da koleksiyonun çok sevilen detaylarından oldu. Kadınların dinamik, naif ve özgün karakterlerine vurgu yapan yaz koleksiyonunda yer alan bol paça pantolonlar, saten blazer ceketler, büstiyerler ile rahatlığın şıklıkla buluştuğu etek ve elbiseler moda tutkunlarından olumlu dönüşler alırken, şifon emprime elbiseler koleksiyonun en beğenilenleri arasında yer aldı.

“2022 Yaz Koleksiyonu” Ünlü İsimlerin de Gözdesi Oldu

Yazın ışıltısını yansıtan “2022 Yaz Koleksiyonu”, ünlü isimlerin de dikkatini çekerken; Katerina Ekşioğlu tasarımları Zeynep Bastık’tan Melek Mosso’ya, İlayda Alişan’dan Sezgi Sena Akay’a kadar sanat dünyasının önemli isimleri tarafından giyildi. Şarkıcı Melek Mosso, sahne performansı sırasında birçok kez Katerina Ekşioğlu imzalı tasarımlara yer verirken; Zeynep Bastık’ın “Ara” klibinde de mavi tonlardaki tasarımla müzikseverlere görsel şölen yaşatıldı. Büyüleyici detaylara sahip yaz koleksiyonunu giyen ünlü isimlerden biri de oyuncu İlayda Alişan olurken; Sezgi Sena Akay da sunuculuğunu yaptığı programda sık sık koleksiyonun ışıltılı parçalarını kullandı.

Özgün dokunuşların kaliteyle buluştuğu “2022 Yaz Koleksiyonu”, zaman ötesi çizgileriyle sonbahara girilen günlerde de ilgi görmeye devam ediyor.

PAYLAŞ