Aveda’dan Yaz Sonrası Saç Bakım İpuçları ve Rutinleri

Writer: NYX Magazine

Date: 16/09/2022

PAYLAŞ

Saçınız için, Yaz Sonrası Derinlemesine Onarmaya Yardımcı Bakım 

%100 vegan ve Leaping Bunny Onaylı* 

Aveda ile yaz sonrası saç bakım ipuçları ve rutinleri, bitkisel içerikleriyle saçınıza ihtiyaç duyduğu onarımı ve besleyici bakımı sağlamaya yardımcı olur. 

Cruelty Free International tarafından Leaping Bunny onaylı; vegan, %100 rüzgar ve güneş gücüyle üretilen ürünlere sahiptir. Ürün şişeleri tüketim sonrası geri dönüştürülen ambalajlardan elde edilmektedir.

Bakımın İlk Durağı: En Etkili Botanical Repair Bakım Deneyimi için Aveda Salonunuza Uğrayın

Saçınızı 5 kat daha güçlü hissetmek için bitkisel içerikli ve saç bağlarını oluşturmaya yardımcı profesyonel bakım deneyiminin tadını çıkarmak için Aveda salonunuzu ziyaret edin.

Saçınızda gözle görülür, güçlü bir etkiye Aveda’nın profesyonel bakımı ile sadece 10 dakikada ulaşabilirsiniz.

Botanical Repair Profesyonel Bakımı saçı güçlendirmeye ve onarmaya yardımcı olurken, kırık saç uçları görünümünü gözle görülür bir şekilde azaltmayı sağlar. Ayrıca boyama işlemleri öncesinde saçı korumayı destekler. Saçın canlanmış, parlak, yenilenmiş ve güçlü görünmesine yardımcı olur.

Aveda’nın Saç Bakım Araştırma ve Geliştirme Direktörü Dr. Camille Sasik: “Botanical Repair serisini geliştirmenin 6 yıl kadar aldığını, doğadan gelen formüllerle en üst seviyede performansı ve etkiyi sağlamak için titizlikle çalıştıklarını” iletiyor. 

Sonuç olarak %92’si doğal bileşenlerden oluşan koleksiyon; sacha ichi, avokado ve yeşil çay gibi güçlü bitkisel teknolojilere yer veriyor.

Botanical Repair Profesyonel Bakımın 3 adımı da daha konsantre bir formülle moleküler bitkisel teknolojiyi saç bağlarını kökten uca güçlendirmede kullanıyor. 

Aveda İspanya’nın Teknik Eğitimcisi Natalia Prager; “Yaz sonrası saçınıza yapabileceğiniz ilk adım kırık ve yıpranmış saç uçlarından olabildiğince kurtulmak için favori salonunuza uğrayın. Diğer adım ise saçın olabildiğince güçlenmesini sağlamak ve ışıltısını arttırmak için profesyonel bakımlara başvurmak. Bunun için Botanical Repair’in profesyonel güçlendirici bakımını öneriyorum: Saçın 5 kat daha güçlenmesini sağlarken daha parlak ve canlı görünmesini destekler. Ayrıca saç boyama işlemlerinin üzerine de saçınıza uygulayabileceğiniz bir bakımdır. Saç rengini daha canlı göstermek ya da rengi tazelemek için idealdir. “ ipuçlarını paylaşıyor. 

Diğer Durağımız, Evde Bakım: Botanical Repair Yıpranmış Saçlar için Onarım Şampuanı ve Onarım Kremi ile Saçlarınızı Onarın

Salon ziyaretleriniz arasında profesyonel bakımın etkisinin devamı adına; saçın güçlü görünümünün ve parlaklığının korunabilmesi için evde de Botanical Repair’in tüketicilere sunulan sistemiyle rutininizi sürdürebilirsiniz.

  • Botanical Repair Yıpranmış Saçlar için Onarım Şampuanı

Bitkisel bazlı yapısıyla yıpranmış saçın 3 katmanını onarırken saçı güçlendirir, lüks bir hissiyatla saçı temizler, fazla yağdan ve ürün kalıntılarından arındırır. %94 doğal içeriklidir. 200 ML – 489 TL

  • Botanical Repair Yıpranmış Saçlar için Onarım Kremi 

Bitkisel bazlı yapısıyla yıpranmış saçın 3 katmanını onarır. Saçı nemlendirir, anında karışıklıkları açarken saçın kırılmasının minimize edilmesine yardımcı olur. Saçın canlı ve parlak görünmesini destekler. %98 doğal içeriklidir. 200 ML – 539 TL

 Botanical Repair’ın Ödüllü Saç Maskeleriyle Evde Saç Onarımı – Tüm Saç Tipleri için Hafif ve Zengin Dokulu Maskeler: 

Botanical Repair saç maskeleri, saçı anında onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. Hem hafif hem de zengin dokulu maskeler tüm saç tipleri için tasarlanmıştır. Kullanıcıların %95’i saçlarının anında onarılmış hissettiğini belirtmiştir. 

Hafif doku; inceden orta telli saçlar için uygundur. Zengin doku ise ortadan kalın telli saçlara hitap eder. Dilediğiniz maske türüyle saçınızın ihtiyacına göre kullanım sağlayabilirsiniz. Hafif doku %98 doğal içeriklidir. Zengin doku ise %94 doğal içeriklidir ve bitkisel teknolojiler olan sacha inchi, avokado ve yeşil çay içerir.

YENİ Botanical Repair Yıpranmış Saçlar için Onarım Maskesi- Hafif Doku: 150 ML – 649 TL

YENİ Botanical Repair Yıpranmış Saçlar için Onarım Maskesi- Zengin Doku: 200 ML – 819 TL 

Tüm Gece Derinlemesine Bakım için Botanical Repair ile Onarıcı Gece Serumu:

%94 ile %98 arasında doğal kökenlidir. 

Sorumlu Paketleme ile ambalaj %100 tüketim sonrası geri dönüştürülmüş PET şişedir (pompa hariç).

Güne geceden onarılmış saçlarla başlayın. Botanical Repair Onarıcı Gece Serum: hafif dokusu, saç üzerinde hızlı emilen sarmalayıcı yapısı ile saçın hasar görmesini ve uyurken saçın sürtünmesini önlemeye yardımcı olur. Saçı beslemeyi, güçlendirmeyi ve onarmayı destekler. 

Botanical Repair’in yoğun saç onarıcı teknolojileriyle donatılmış olan serum: saç telinin iç bağlarını güçlendirir. Dış faktörlerden etkilenilmemesi adına en çok gece boyu etkili olacak şekilde tasarlanmış olan serum, 8 saat boyunca kesintisiz saç onarıcı bakım sunar. Saçlardaki kırıkları ve birbirinden ayrılmış saçları birleştirmeye fayda sağlayan nangai yağı ile saçtaki kırık görünümü bir gecede %84 oranında azaltır. 

Botanical Repair Koleksiyonu tüm saç tipleri ve yapıları için geliştirilmiştir. Saçı, hafif çiçeksi; sacha inchi, yeşil çay, mısır, hindistan cevizi gibi bitkisel aromalarla sarar.

Nasıl Kullanılır? 

Geceleri, istediğiniz miktarda serumu saç boylarına ve uçlarına uyumadan önce uygulayın (saçtan durulamayın). Ürün saçınızdayken uyuyun ve sabah kalkınca saçınızı istediğiniz gibi şekillendirin.

İpucu: Botanical Repair Onarıcı Gece Serum’unu gün içinde saç uçlarınıza uygulayarak gün boyunca saç uçlarında onarım etkisine ulaşabilirsiniz.

100 ML – 649 TL

Aveda İspanya’nın Teknik Eğitimcisi Natalia Prager; “Saçtaki hasarların onarılmasına ve saç uçlarındaki yıpranmış görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Siz uyurken saça bakım yapar, aynı zamanda saçın yataktaki sürtünmeden dolayı zarar görmesini önler. Kabarık saçlar daha rahat hasar görebileceği için bunun önüne geçmeye yardımcı olur. 

Ayrıca serumu gün içinde ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda da kullanabilirsiniz. Böylece saçın kendi içinde karışmasını da önlemeyi desteklemiş olur.”

PAYLAŞ