Cildinizde Doğayı Yeniden Hissedin

Writer: NYX Magazine

Date: 16/09/2022

PAYLAŞ

Yves Rocher’nin doğadan ilham alan altı yeni farklı, birbirinden eşsiz ve taze kokuya sahip parfümleri ile cildinizde ferahlığı yeniden keşfedeceksiniz! Kendinizi tüm duygularınızla yeniden bağlanmaya davet eden ve sınırsız bir yolculuk yaratan Yves Rocher Pleines Natures Parfüm Serisi, doğanın en değerli anlarını, kendinize doğaya daha yakın hissetmeniz için sunuyor. Gün boyu doğanın farklı kokularını ve ferahlığını yanınızda taşıyacağınız Pleines Natures’un doğaya saygılı ve geri dönüştürülmüş modern tasarımlı şişeleri ile kendinizi doğanın sonsuz ufuklarına bırakmaya hazır olun! 

SUR LA LANDE

Doğanın sonsuzluğundan ilham alınan tutkuyla geliştirilmiş Sur La Lande, %93 doğal içeriği ve doğa dostu malzemeleri ile taze ve çiçeksi bir seçenek sunuyor. Papatya ve yasemin çiçekleri, Bretanya’nın deniz yosunu ve mineral notaları ile birleşiyor ve ortaya yepyeni, eşsiz çiçeksi mineral kristaller kokusu sunuyor. Yves Rocher, Sur La Lande ile Britanya’nın yeni ve ikonik kokusunu bir parfüm şişesinde sunuyor.

SEL D’AZUR

Sel D’Azur, greyfurt notaları ve lezzetiyle sedir ağacı ve vetiver notalarını sentezliyor ve tuzlu bir ferahlık hissi yaratıyor. %88 doğal içeriği olan ve %100 bitkisel alkol ile geliştirilen ferah hissiyatı ve greyfurtun ferah narenciye etkisiyle, Sel D’Azur kullananların sakin tarafını açığa çıkarmaya hazırlanıyor.

GARDEN PARTY

%87 doğal içeriği olan ve %100 bitkisel alkol ile geliştirilen çiçeksi koku severlerinin favorisi olmaya hazırlanan Garden Party, Isparta gülünün inceliği ve nane yaprağının tazeliğini harmanlayarak hem çiçeksi hem de odunsu notaları bünyesinde topluyor. Endişesiz yanını ortaya çıkarmak isteyenlerin favorisi olmaya hazırlanıyor!

PLEIN SOLEIL

Sıcak ve duygusal kokulardan vazgeçemeyenlerin favorisi Plein Soleil, içeriğinde sümbülteber, Ylang Ylang ve sandal ağacı notalarını barındırıyor. %90 doğal içerikli olan ve %100 bitkisel alkol ile geliştirilen formülü ile aynı zamanda doğa dostu. Plein Soleil, Yoğun kokusuyla, duygusal ve çiçeksi hisler uyandırmak ve iç ışığını ortaya çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor!

VOILE D’OCRE

%93 doğal içeriği ve %100 bitkisel alkol formülü sayesinde sıcaklığını hissettiren kum tepelerinden ve güneşin ısıttığı topraklardan ilham alınarak sunulan Voile d’Ocre, sedir ile sandal ağacı kokularını birleştirerek odunsu ve baharatlı bir koku ortaya çıkarıyorBu benzersiz parfüm eşsiz kokusu ile bağlantı kurmak isteyenleri bir yolculuğa davet ediyor!

CUIR DE NUIT

Yoğun vanilya severlerin favorisi olacak Cuir de Nuit, vanilyanın duygusallığını, kakaonun gücü ile buluşturarak yoğun ve kalıcı bir koku ortaya çıkarıyor. % 87 doğal içeriği ve %100 bitkisel alkol oranı ile Cuir de Nuit, büyüleyici kokusuyla güçlü ve duygusal tarafını çıkarmaya cesareti olanların favorisi olacak!

PAYLAŞ