Evlenmeye Hazırlanan Çiftlere Unutulmaz Bir Deneyim

Writer: NYX Magazine

Date: 17/09/2022

PAYLAŞ

Modern ve şık davetlerin adresi Wish More Hotel İstanbul, büyük bir özenle tasarlanmış salonları, beş yıldızlı konforu ve hizmet kalitesiyle hayatını birleştirmek isteyen çiftlere hayatlarının en önemli gününü deneyimli ellerde olmanın verdiği rahatlık ve keyifle geçirmelerini vaat ediyor.

Wish More Hotel İstanbul geleceklerini birleştirmek isteyen çiftlerin hayallerini eşsiz dokunuşlarla gerçeğe dönüştürüyor. İstanbul’un en merkezi semtlerinden biri olan Bayrampaşa’da yer alan otel, 640 metrekare büyüklüğünde bahçeli açık alanı ve 125 ila 550 metrekare arasında değişen 550 kişilik balo salonu ve kokteyl alanıyla birlikte 700 kişi kapasiteye çıkabilen açık alanları ile en unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor. 

Geleneksel ve modern çizgileri harmanlayan Wish More Hotel İstanbul, evlenecek çiftler için unutulmayacak bir deneyim sunuyor. Düğün öncesinde gelinler aileleri ve sevdikleriyle gelin hamamında keyifli vakit geçirebiliyor veya rengarenk ve görkemli bir kına gecesi ile doyasıya eğlenebiliyor. Wish More Hotel İstanbul’un sunduğu kına gecesi paketine dahil olan hizmetlerin arasında, birbirinden lezzetli yiyeceklerin yer aldığı menü alternatifleri, kına gecesine özel süslemeler bulunuyor.

Yeni bir hayata adım atılan o en önemli günün öncesinde yenilenmek ve stres atmak için tasarlanan gelin hamamında tarih kokan bu ritüel modern dokunuşlarla taçlandırılıyor. Gelin hamamında geline özel kese ile köpük masajı ve misafirlere el ayak masajının yanı sıra yiyecek-içecek ikramlarıyla keyifli bir hamam hizmeti sunuluyor. Wish More Hotel İstanbul’da düğününü veya kına gecesini organize eden misafirlere ise gelin hamamı hizmetinde özel ayrıcalıklar uygulanıyor.

Wish More Hotel İstanbul’da kişiselleştirilmiş düğün deneyimi

Düğünlerini Wish More Hotel İstanbul’da gerçekleştirmek isteyen çiftler, organizasyonlarını sunulan alternatiflerle kişiselleştirebiliyor. Düğün davetlerinde çiftlere sunulan 4 alternatifli yemek menüsünün yanında özel menü çalışmaları ve tadımları da yapılabiliyor. Ayrıca organizasyonlarda yer alacak canlı müzik için Wish More Hotel İstanbul’un anlaşmalı olduğu firmalar mevcutken, çiftler kendi tercih ettikleri müzik gruplarını da davet edebiliyor.

Wish More Hotel İstanbul, en özel gününü açık havada kutlamak isteyen çiftler içinse birinci katta yer alan 640 metrekarelik alana sahip açık mekânı ile keyifli ve ferah bir organizasyon imkânı da sunuyor. 

Ayrıca, en mutlu günlerini Wish More Hotel İstanbul’da kutlayan düğün çiftleri için suit odada konaklama imkânı sunulurken; odalarında özenle hazırlanmış çerez-meyve ikramının yanında en mutlu anlarından seçilen bir fotoğraf karesi sürprizi de onları bekliyor. Düğünlerinin ertesi günü ister açık büfe kahvaltı hizmetinden faydalanabiliyor, ister oda servisi konforunda kahvaltılarını edebiliyor.

PAYLAŞ