Naturiga’dan Yeni Vegan Protein Serisi

Writer: NYX Magazine

Date: 17/09/2022

PAYLAŞ

Beslenme düzeninizde organik bitkisel proteinlere yer açın 

Protein insan vücudunun olmazsa olmazları arasında yer alan besin öğelerinden biri. Uzmanlar, spor yapanlar ve diyetine özen gösterenlerin yanı sıra sağlıklı beslenmenin önemli bir parçası olarak öğünlerimizden eksik edilmemesi gereken proteinin kaliteli, dengeli ve yeterli bir şekilde tüketilmesi gerektiğine dikkat çekiyor. Bitki bazlı sağlıklı atıştırmalıklar ve süper besinler sunan Naturiga, yüzde 80’e varan protein oranlarıyla öne çıkan yeni bitkisel bazlı protein serisi ile günlük protein, antioksidan, mineral ve vitamin ihtiyacınızı lezzetli bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor.   

Günlük protein ihtiyacı kişinin fiziksel özelliklerine, yaşına ve aktif yaşam şekline göre değişkenlik gösterse de proteine hepimizin öğünlerinde özellikle yer açması gerekiyor. Protein yönünden zengin beslenmesi gerekenler, ayurvedik ya da vegan beslenmeyi tercih edenler ve günlük hayatında dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen gösteren herkes için tasarlanan Naturiga bitki bazlı proteinler, protein ihtiyacını kolay ve sağlıklı yoldan gidermeniz bir alternatif olarak sunuluyor.

Yeni spor seri ile proteinli lezzetler yaratma zamanı

Süper gıdalar aracılığıyla protein gibi besin öğelerini tüketmenin doğal, yenilikçi ve kullanışlı birçok yolunu sunan yerli girişim Naturiga, yeni spor serisini sağlıklı ve glutensiz beslenme tutkunları ile buluşturdu. Seride Pure, Ayurvedik, Berry ve Yeşil olmak üzere 4 farklı bitkisel bazlı protein karışımı bulunuyor. Süt ve bitkisel içeceklere, taze sebze ve meyve sularına, kahvaltılık kâselere ve ev yapımı her türlü atıştırmalık tarifine protein ve sağlıklı besinlerin gücünü katan karışımlarda Naturiga’nın tüm ürünlerinde olduğu gibi yapay tatlandırıcı, koruyucular kesinlikle kullanılmıyor. Beslenme düzenine göre seçilebilecek bitkisel bazlı proteinler, günün her saati ana ve ara öğünlerde tüketilebiliyor.

Çiğ yeşil besin tüketimini artırmaya yardımcı oluyor

Besleyici yeşil gıda tozları ile canlandırıcı bir bitkisel protein desteği sunan Yeşil Protein Karışımı, günlük çiğ yeşil besin tüketimini artırmak ve aynı zamanda proteinden zengin beslenmek isteyenler için tasarlandı. Organik bezelye proteini ve organik kahverengi pirinç proteini ile güçlü bir aminoasit dengesi sağlayan karışım; organik buğday çimi,  organik spirulina, C vitamini deposu ve prebiyotik besin Baobab ile antioksidan zengini, kan şekerini dengelemeye yardımcı olan organik dut yaprağı tozu ve hafif bir tat vermesi için dondurarak kurutulmuş elma tozu içeriyor. Yeşil Protein Karışımı yüzde 55 oranında protein içeriyor.

Hamur işlerinde un yerine kullanın

Organik Pure Protein Karışımı ise sağlıklı yaşam hedeflerini desteklemek için organik bezelye proteini ve organik kahverengi pirinç proteinini bir araya getiriyor. İçine girdiği tariflerin tadını ve kokusunu değiştirmeyen, nötr tadıyla bu karışım, protein değeri yüksek atıştırmalıklar hazırlamak isteyenler için ev yapımı hamur işlerinde de un miktarını azaltarak, un yerine kullanılabiliyor. Organik Pure Protein Karışımı yüzde 80 oranında içerdiği proteinle günlük protein ihtiyacını güçlü bir şekilde karşılamaya yardımcı oluyor. Sebze ve meyvelerle hazırlanmış Smoothie tariflerine ve kahvaltılık kaselere de ekleyerek günlük protein ihtiyacınızı kolayca dengelemek mümkün hale geliyor.

Sıcak içeceklere ayurvedik lezzetler katın

Sağlıklı beslenme yolculuğunuza eşlik edecek bir diğer protein karışımı ise Ayurvedik Protein Karışımı. Ayurvedik beslenmenin temel baharatları ile dengeli bir protein yapısı sunmak üzere geliştirilen karışım; organik bezelye proteini ve organik kahverengi pirinç proteini ile birlikte, organik Seylon tarçını, organik zerdeçal, kakule, muskat ve dondurarak kurutulmuş elma tozu içeriyor. Ayurvedik baharatlar sayesinde soğuk tarifler kadar sıcak tariflere de uygun olan karışım mevsim geçişlerinde bağışıklık sisteminizi güçlendirmenize destek verebilir. Ayurvedik Protein Karışımı yüzde 45 oranında protein içeriyor.

Antioksidan zengini orman meyveleriyle güçlü destek 

Serinin son üyesi Berry Protein Karışımı ise antioksidan zengini gıda tozları ile canlandırıcı bir bitkisel protein desteği olarak öne çıkıyor. Karışım, organik bezelye proteini ve organik kahverengi pirinç proteinin yanı sıra dondurularak kurutma yöntemi ile elde edilmiş, ülkemizin antioksidan zengini meyvelerinden böğürtlen ve çilek tozları içeriyor. Karışımda ayrıca dünyada antioksidan seviyelerini gösteren ORAC listesine göre en yüksek antioksidan besinlerin üst sıralarında yer alan Amazon meyvesi Organik Açai tozu ve C vitamini deposu Baobab bulunuyor.  Hafif bir orman meyvesi lezzeti ile protein açığınızı kapatmaya yardımcı olan Bery Protein karışımı yüzde 57 oranında protein içeriyor.

PAYLAŞ