Akneye Karşı 2. Günde Gözle Görülür Etki

Writer: NYX Magazine

Date: 18/09/2022

PAYLAŞ

Sivilce, siyah nokta ve akne lekesi oluşumunu engelleyen ciltte yüksek tolerans sağlayan nemlendirici jel krem

Cildi önemseyen, her cilt tipine ve endişesine yönelik dermatolojik uzmanlık sunan ürünler geliştiren Bioderma, akne eğilimli ciltlere özel yepyeni ürünüyle eczane raflarında yerini aldı! Sebium ailesinin son üyesi olan Sébium Kerato+ Nemlendirici Jel Krem, sivilce, siyah nokta ve gözenek karşıtı etki sunarak sivilce sonrası leke oluşumunun engellenmesine destek oluyor.

Yıllardır dermokozmetik cilt bakımının 1 numarası** olan Bioderma, karma, yağlı ve akne eğilimli ciltler için özel olarak geliştirdiği Sébium Serisi ile etkin bir cilt bakım rutini sağlamaya devam ederken seriye yepyeni bir ürün ekliyor.

Laboratuvarlarında yaptığı klinik çalışmalarla formüle edilen Sébium Kerato+ Nemlendirici Jel Krem, akne eğilimli ciltler için sivilce, siyah nokta ve gözenek karşıtı etki sunarak sivilce sonrası leke oluşumunun engellenmesine destek oluyor. Ürün, akne eğilimli cilde sahip hem genç/ergen kadın ve erkeklerin hem de yetişkin aknesi yaşayan kişilerin beklentilerine 2. günde* gözle görülür etkin çözüm sunuyor.

Cilde nem desteği sunan ürün, ciltte %97 yüksek tolerans sağlıyor. Cildi tahriş ve irrite etmeden aknelere karşı etkin bir çöz sunuyor. FluidactivTM*** patenti sayesinde cildin sebum kalitesinin ve dengesinin korunmasına destek olurken %41 oranında yeni akne ve siyah nokta oluşumunu ve tekrarını engelliyor ve %36 sivilce lekelerinin görünümünün azalmasında etkin rol oynuyor. İçeriğindeki %10 malik asit ester; cildin sebum dengesinin düzenlenmesine yardımcı olurken cildi derinlemesine nemlendiriyor. %1,8 salisilik asit; fazla yağı ciltten arındırmaya ve gözenekleri temizlemeye, sıkılaştırmaya yardımcı olurken gözenek ve siyah nokta karşıtı etki sunuyor. Bu güçlü içerikler sayesinde Sébium Kerato+ Nemlendirici Jel Krem, 2. gün itibariyle siyah nokta, sivilce ve akne lekesi karşıtı etki gösteriyor. * Ciltte kuruluk, irritasyon ve hassasiyet yaratmıyor ve yağlı bir his bırakmıyor. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Komedojenik değildir.

Kullanım şekli:

Sébium Foaming Gel ve Sébium Foaming Gel Active ile iyice temizlenmiş cilde gündüz ve/veya gece uygulayın. Tüm yüze uygulayın. Akneli ciltler için uygundur. Gözle temasından kaçının.

*Dermatolojik kontrol altında yağlı ve akne eğilimli cilde sahip 30 gönüllü ile gerçekleştirilen kullanıcı testi, Eurofins n020E5071
**IQVIA tarafından 26 Kasım 2021 -20 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen bağımsız araştırma sonuçları esas alınmıştır.
*** FluidactivTM: Bioderma patenti

Sébium Kerato+ 30 ml 329,50 TL

PAYLAŞ