Pazar Günlerinin Vazgeçilmezi

Writer: NYX Magazine

Date: 18/09/2022

PAYLAŞ

Her defasında farklı lezzetler deneyebileceğiniz Shangri-La Bosphorus, Istanbul’dan gastronomi tutkunlarını mutlu edecek yepyeni bir konsept! Shangri-La’nın eşsiz Uzak Doğu restoranı Shang Palace, Dim Sum Brunch konseptiyle misafirlerini enfes bir yemek deneyiminin tadını çıkarmaya davet ediyor.

Açıldığı ilk günden beri Çin mutfağının en seçkin örneklerini sunan Shang Palace, yepyeni Dim Sum Brunch konseptini 9 Ekim’den itibaren her Pazar 12:00 ile 15:00 saatleri arasında özgün lezzet arayışında olanların beğenisine sunuyor.  

Çin’in geleneksel yemeklerinden “Çin Mantısı” olarak bilinen Dim Sum, 1500 sene önceye dayanan hikayesiyle anlam buluyor. Eski Çin’de tüccarların seyahatleri sırasında belirli hanlarda konaklayıp karnını doyurmak için yediği Dim Sum, şimdilerde sushinin tahtına oturmaya aday oluyor. Uzakdoğu’dan başlayarak, Avrupa, Amerika ve özellikle Londra’da yayılan Dim Sum çılgınlığını İstanbul’da yaşamak için şehrin en iyi otantik Çin-Kanton restoranı Shang Palace misafirlerini bekliyor. Geniş bir yelpazede Dim Sum çeşitlerine yer verilen menüsüyle Shang Palace, lüks ve doyurucu bir brunch deneyimi sunuyor.

Shangri-La’nın ödüllü imza restoranı Shang Palace’ta, Dim Sum şefleri tarafından özenle hazırlanan ve her biri adeta sanat eseri olan Dim Sum seçkisi karidesliden tavukluya; kırmızı etliden sebzeliye kadar uzanıyor. Farklı çeşitleri ile buharda pişirilerek, derin yağda kızartılarak veya haşlanarak servis ediliyor. Geleneksel tatların yanı sıra set menüye dahil olan başlangıç ve tatlıları ile zengin Asya mirasını hayata geçiriyor. 

PAYLAŞ