Güçlü ve Esnek Saçlar

Writer: NYX Magazine

Date: 21/09/2022

PAYLAŞ

Elidor cilt bakımından ilham alarak geliştirdiği kolajen, seramid ve hyalüronik asit gibi zengin içerikleri barındıran sülfatsız yeni formülü ile saç bakımına yepyeni bir soluk getiriyor. Yeni Sülfatsız Elidor Collagen Blends serisi ile saçlar, cilt kadar özenli bakım ile buluşurken mükemmel esneklik, parlaklık ve güç kazanıyor. 

Türkiye’nin bir numaralı şampuan ve saç kremi markası Elidor*; saç bakımında yeni bir inovasyona imza atarak kolajen ve seramid gibi cilt bakım mucizelerini Elidor Collagen Blends serisine taşıyor.  Harika köpük performansı ve ferahlık veren kokusuyla Elidor Collagen Blends Goodbye Hairfall, Moisture Boom ve Always Young saçı esnek ve güçlü kılarken, saç bakımını keyfe dönüştürüyor. 

Elidor Collagen Blends Goodbye Hairfall ile Esnek ve Güçlü Saçlar

Cilde olduğu gibi saça da esneklik kazandırması ile bilinen seramid ve saçın yapısını güçlendirmesi ile bilinen kolajen içeren zengin formülüyle Elidor Collagen Blends Goodbye Hairfall saçlara mükemmel esneklik ve güç kazandırıyor. Sülfat içermeyen ürün, şampuan ve saç bakım kremi birlikte kullanıldığında, kremsiz şampuan kullanımına kıyasla saçı 10 kat güçlendiriyor.

Elidor Collagen Blends Moisture Boom ile Nem Kazandıkça Canlanan ve Parlayan Saçlar 

Collagen ve Hyaluronic Acid ile zenginleştirilmiş Onarıcı ve Yoğun Nem Terapisi Şampuan’ın zenginleştirilmiş formülünde, saçın ihtiyaç duyduğu nem ve güç bir arada sunuluyor.  Elidor Collagen Blends Moisture Boom hyaluronik asit molekülleri içeren formülüyle nemi saç teline hapsediyor. Mat ve kuru görünümüne veda ettiren hyaluronik asit içeren sülfatsız formül, saçı özlenen parlaklığa kavuşturuyor.

Elidor Collagen Blends Always Young ile Dış Etkilere Karşı Etkili Koruma

Koruyucu özelliğiyle bilinen niasinamid ve güçlendirme özelliğiyle bilinen cilt bakım mucizesi Kolajen, saçın derinliklerine kadar etki ederek besleyici içeriği ile saçları onaracak olan Elidor Collagen Blends Always Young’ın sülfat içermeyen zengin formülünde bir araya geldi.  

*Şampuan ve saç kremi kategorileri toplamında, Ocak 2021 – Aralık 2021 Nielsen Perakende Endeksine göre raporlanan ciro ve hacim bazında.

PAYLAŞ