Şehrin Ritmine Adım At

Writer: NYX Magazine

Date: 21/09/2022

PAYLAŞ

Sokak modasının ritmini adımlarınıza taşıyan Elle Shoes, yeni sonbahar-kış koleksiyonu ile şehre geri dönüyor. Cesur renkler, çarpıcı detaylar ve trendi tasarımları ile Elle Shoes, yeni mevsimde yeni adımlarınızda hep yanınızda…

Moda dünyasını yakından takip eden Elle Shoes, 2022/2023 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile bu sezon da ayakkabı trendlerine öncülük ediyor. Tasarımlar kadar detayların da konuştuğu yeni mevsimde, renkli bir maceraya adım atan Elle Shoes, yeni koleksiyonu ile şehirde yine çok konuşulacak!

Şehirli kovboylar

Birkaç sezondur dolaplara kaldırılan kovboy çizmeleri yeni mevsimle birlikte yeniden baş köşede… Şehirde vahşi batı ruhunu hissedeceğimiz kovboy çizmeleri metalik dore, lame ve pembe renkleriyle Elle Shoes’un yeni sezon koleksiyonunda iddialı konuşuyor.

Yağmur savar plastikler

Postal, chelsea ya da çizme… Modeli ne olursa olsun, yağmura karşı adeta kalkan olan plastik modeller sunduğu konforun yanı sıra trendlere de öncülük ediyor. Elle Shoes’un koleksiyonundaki yeşil, mavi, pembe renkli tasarımlar sonbaharın dinginliğine inat sizi adeta bir renk karnavalına davet ediyor.

Hep zirvede: Platform

Müdavimlerinin asla vazgeçemediği, olabildiğince iddialı platformlar sezonun en büyük sürprizi! En az 20 cm. uzayacağınız platform topuklu bot ve çizmeler stilinize devasa etki yaratıyor. Yüksekliği kadar iddiasıyla da baş döndüren platform modeller, jean ve kumaş detaylarıyla Elle Shoes sonbahar-kış koleksiyonunda…

Zamansız stiletto

Zamansız şıklığın bir numarası stilettolar bu sezon yükselen topuk boylarıyla yine çok havalı! Renkli, desenli, saten kumaş seçenekleri ve sivri burunlarıyla şıklığından taviz vermeyen kadınların olmazsa olmazı stilettolar, detaylarıyla da oldukça iddialı!

Çağdaş klasik

Klasik stillerin vazgeçilmezi ayak bileği botları olan, Chelsea ve Beatles botlar yenilenen yorumlarıyla Elle Shoes yeni sezon koleksiyonunda… Kumaş, süet, örgü seçeneklerinin yanı sıra paraşüt kumaşından tasarlanan metalik renkli modeller, göz alıcı tasarımlarıyla klasiğe farklı bir boyut kazandırıyor.

Sportif stillere

Hayatımızın her anında giymekten büyük keyif aldığımız, rahatlığının yanı sıra detaylarıyla da kendine aşık eden sneaker’lar yeni sezonda yine kalbimizi çalmak için hazır! Cesur renkler, kalın tabanlar, pırıltılar, kumaş mixleri ve logo detaylarıyla sadece spor ayakkabıdan çok daha fazlasını sunan sneaker koleksiyonu Elle Shoes yorumuyla çok konuşulacak!

Süet detaylar

Her ne kadar iddialı bir sezona giriyor olsak da naturel renk ve tasarımlar da sezonun yükselen trendlerinden… Elle Shoes sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan süet bot ve çizmeler, şehirde elegan adımların vazgeçilmezi olacak.

PAYLAŞ