Bunun Adı Mutluluk Olmalı

Writer: NYX Magazine

Date: 21/09/2022

PAYLAŞ

adidas, yeni nesil sporcuların yüksek yoğunluklu hareketler sırasında serin kalmalarına yardımcı olmak için ter tutmayan malzemelerle oluşturulan HIIT koleksiyonunu tanıtıyor. Gelecek neslin fiziksel ve duygusal rahatlamaya ihtiyaç duyduğu bir zamanda gelen koleksiyon ve kampanya, HIIT’in getirdiği coşkulu duygunun ve hayatın diğer alanlarına getirebileceği enerjinin bir kutlaması olarak kabul ediliyor.

Dünya olağanüstü bir değişim dönemiyle karşı karşıyayken, son bulgular bu dönemin gelecek nesli ne ölçüde etkilediğini gösteriyor. Araştırmaya göre, gençlerin ve genç yetişkinlerin %58’i pandeminin bir sonucu olarak ekran yorgunluğu yaşadı, %74’ü izolasyon ve bağlantısızlık duygularına tanık oldu1 ve şaşırtıcı bir şekilde %56’sı insanlığın sonunun geldiğine inanıyor2. Bununla birlikte araştırmalar HIIT antrenmanlarının hem fiziksel hem de duygusal rahatlık üzerinde olumlu bir etkisi olduğuna inanılan “mutluluk hormonu” serotonini serbest bıraktığını göstermiştir3.

adidas’ın plastik atıkların sona ermesine yardımcı olma misyonunu temel alan koleksiyondaki her parça, kısmen geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır. İkonik renk bloke edici baskıları ve modern silüetleri bir araya getiren performans kıyafetleri, hava akışını en üst düzeye çıkarmak ve sporcuların ne kadar HIIT olurlarsa olsunlar serin ve kuru hissetmelerine yardımcı olmak için adidas’ın AEROREADY ve HEAT.RDY teknolojilerini bir araya getiriyor.

Kadınlar için;

•  LVL Tayt: Vücudun dinamik hareketlerine göre uyarlanan, ikinci bir cilt hissi sağlayan bir sıkılıktaki tayt sporcuların kuru hissetmelerine yardımcı olmak için yenilikçi AEROREADY teknolojisine sahip. Lazer perforasyonu yansıtıcı ısı transferi ile birleştirerek en yoğun antrenmanlar için destek sağlıyor.

• HIIT Crop Top: Şık kesimi ve renk bloklu tasarımıyla bu kısa üst parça, yarışçı sırtı sayesinde üstün destek sağlıyor ve sporcuların kendilerini kuru hissetmelerine yardımcı olmak için AEROREADY teknolojisini taşıyor. Üst kısım da kısmen geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır.

Erkekler için;

• D4T Tişört ve Şort: Hava akışını en üst düzeye çıkaran ve sporcuların serin hissetmesini sağlayan HEAT.RDY teknolojisi sayesinde nefes alabilen hafif kumaşı nem emici yenilikle birleştiriyor. Canlı kenar tasarımını nefes alabilen konforla bir araya getiren bu uyumlu set favori parçalar arasında yerini almaya hazır.

Koleksiyon hakkında bilgi veren adidas Tasarım Direktörü Dani Romeril şunları söyledi: “Son birkaç yılda HIIT, özellikle zaman sıkıntısı çeken ancak günlerine biraz egzersiz dahil etmek isteyen genç nesil arasında popülaritesini artırmaya devam etti. Piyasadaki en iyi antrenman kıyafetlerine sahip olmamıza rağmen, bu tür dinamik hareketler için özel olarak tasarlanmış özel bir koleksiyon oluşturmak istedik. İlk adım, vücudun bu koşullarda nasıl hareket ettiğini ve tepki verdiğini anlamaktı ve terin nerede oluştuğunu ve yoğunlaştığını görmek için ısı haritalama teknolojisini kullandık. İlginç bir şekilde, bunun kadın ve erkek arasında farklılık gösterdiğini gördük. Bu yüzden her biri için farklı bir yaklaşım benimsememiz gerekti. Bu değerli bilgiler, ürünün yaratım sürecinde yardımcı olmak için kullanıldı. Farklı egzersizler sırasında daha fazla özgürlük ve rahatlık yaratan ağ ekleri ve HEAT.RDY teknolojisi gibi tasarım özelliklerini göreceksiniz. Bu koleksiyonun nihayet hayata geçtiğini görmek gerçekten heyecan verici ve umarız gelecek nesilleri bir amaç doğrultusunda hareket ederken destekler ve onlara ilham verir.”

Kampanya hakkında konuşan KTFranklin şunları paylaştı: “HIIT ile çok güçlü bir bağlantı hissediyorum ve bana getirdiği güven hissini ve pozitif akışına bırakma halini seviyorum. Eskiden spor salonu kaygısı yaşardım, ancak HIIT bana kendimi rahat hissettiğim yerde çalışma esnekliği veriyor. Kendime olan bakış açımı değiştirdi, beni güçlü ve enerjik hissettirdi.”

Giselle Rodriguez kampanya hakkında şunları paylaştı: Benim için HIIT duygularımı ifade etmenin bir yolu, kendimi güçlü hissediyorum ve nasıl göründüğüm konusunda endişelenmiyorum. Dünyada bu kadar çok şey olurken HIIT, gelecek neslin bağlantı kurması, gevşemesi ve özgür hissetmesi için harika bir yol. Gerçekten bir araya gelmek ve hareketin coşkulu hissini kucaklamak mutluluk verici. adidas kampanyasında yer almamın birçok nedeninden biri.”

Kampanya hakkında konuşan Xi Zhen Ye şunları paylaştı: “Benim için HIIT antrenmanları gerçekten gevşeyebildiğim ve günün stresini unutabildiğim tek zaman dilimi. Uyum hissini ve dinamik hareketi seviyorum. HIIT size tam bir pozitif enerji veriyor ve bu kampanyanın bir parçası olarak duygusal faydalarının kutlandığını görmek çok heyecan verici.”

PAYLAŞ