Sonbaharın Gözde Renkleri

Writer: NYX Magazine

Date: 23/09/2022

PAYLAŞ

Sonbaharın gelmesiyle evlerde geçirilen sürenin uzamaya başladığı bugünlerde Madame Coco, birbirinden güzel ürünleriyle sonbaharda evlerini yenilemek isteyenlere eşlik ediyor. Sonbaharın gözde renkleri arasında yer alan; bordo, kahverengi, turuncu, haki, hardal gibi renkleri ürün yelpazesine ekleyen Madame Coco, sonbahar şıklığını evlerine yansıtmak isteyenlerin tercihi oluyor. 

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, sonbaharın yumuşak enerjisini ve keyfini yaşam alanlarına taşıyor. Mevsim geçişleri, evlerin dekorasyon tarzını yenilemek için en uygun zamanlar arasında geliyor. Madame Coco, evinin dekorasyonunu, sonbaharın renkleriyle uyumlu hale getirmek isteyenler için geniş yelpazesinden birçok ürün sunuyor.

Sonbaharın Koyu Tonları 

Sonbaharın mistik ve romantik havası, mevsimde öne çıkan renk paletine de yansıyor. Kahverenginin tonları, bordo, turuncu gibi renklerin havada uçuştuğu bu mevsimde, Madame Coco ürünleri de benzer tonlarıyla sonbahara eşlik ediyor. Gustave Nevresim Takımı, kahverengi ve bordo renkleriyle sonbaharı yatak odalarına taşıyor. El işçiliğiyle hazırlanan Leuven El ve Yüz havlusu da kahverengi tonuyla öne çıkıyor. Yumuşak dokusu ile harika bir his sunan Madame Coco Leila Koyun Post Halı, antrasit rengiyle serinlemeye başlayan havalarda evlerde tercih edilecek ürünler arasında yer alıyor. Sonbaharın en güzel aktivitelerinden olan çay/kahve keyfi, Mürdüm ve Terra Cotta renkleriyle öne çıkan Lemans Kupa ile çıkıyor.

Evlere Romantik Bir Hava Geliyor

Yazın bitmesinin ardından yavaş yavaş şehre dönüşün başlaması, evleri küçük dokunuşlarla kışa hazırlamayı da beraberinde getiriyor. Sonbaharın gözde renklerinden olan sarı ve tonları, Madame Coco’nun Agathe Koltuk Şalı’nda hayat buluyor. Répertoire Çubuklu Oda Parfümü RÊVE Blanc, evlerin kokusunu yeniliyor. Tamamen el yapımı olan bordo renkli Terre Seramik Tencere ise mutfaklara sonbaharı taşıyor. Şık tasarımıyla farklı konseptlere eşlik eden Adrien Çizgili Kapaklı Nevresim Takımı, haki rengiyle sonbaharın ruhunu evlerde derinden hissettiriyor. Zarif tasarımıyla Camilla Abajur, romantik sonbahar akşamlarında yanınızda oluyor. 

Sonbaharın favori renklerini birbirinden farklı ürünlerde yakalamak ve çok daha fazlasını keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ