AXE Partisinde Ünlüler Geçidi

Writer: NYX Magazine

Date: 25/09/2022

PAYLAŞ

AXE’ın, Klein’ de gerçekleşen partisine, reklam kampanyasında rol alan Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü’de katıldı.

Etkileyici kokularıyla 30 yıldır erkeklere ilham veren AXE,   Klein’de gerçekleştirdiği partide farklı koku deneyimlerini davetlilerle paylaştı. Partiye aralarında Furkan Andıç, Kubilay Aka, Serkay Tütüncü, Didem Soydan, Çağla Şikel, Aybüke Pusat, Cemal Can Cansever, Şevval Şahin, Umut Evirgen, Ekin Mert Daymaz, Umut Eker, Fırat Çelik, Oben Budak, Yusuf Akgün, Yiğit Dikmen, Niyazi Erdoğan ve Deniz Işın’ın da bulunduğu sanat ve moda dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Partide geçtiğimiz günlerde üç farklı AXE erkeğini canlandırdıkları reklam filminde ilk kez bir araya gelen oyuncular Furkan Andıç, Kubilya Aka ve Serkay Tütüncü’de yer aldı. Üç ünlü oyuncu “İlk kez AXE reklamında bir araya geldik. Birlikte olmaktan çok keyif aldığımız bir reklam filmiydi. Üç farklı AXE kokusunu temsil ettik. Çekim boyunca çok eğlendik, bugün de reklam filmimizin başarısını kutlamak için burada olmaktan çok mutluyuz.” dediler. 

PAYLAŞ