Aslında Öyle Değil

Writer: NYX Magazine

Date: 29/09/2022

PAYLAŞ

Aylin Algun’un, günümüzün toksik diye tabir edilen ilişkilerini, dışarıdan görünmeyen yönleriyle ele aldığı “Aslında Öyle Değil”, İnkılâp Kitabevi imzasıyla raflardaki yerini aldı.

Sağlıksız ilerleyen ikili ilişkilere dair derinden bir bakış sergileyen “Aslında Öyle Değil”; bu ilişkilerin meydana geliş nedenlerine eğilirken, bağımlı yapılardan kurtularak atılacak daha güçlü adımlarla ilgili de okurlarına notlar düşüyor. Aylin Algun’un kaleme aldığı kitapta, yaşanılan çağda giderek karmaşıklaşan ilişkilerin ardındaki gizler açığa çıkarılıyor.

“Aslında Öyle Değil” kitabı, Ayça ve Mehmet’in aşkından yola çıkarken; anlatım ana karakter Ayça üzerinden gerçekleşiyor. Toksik bir ilişkiden kurtulmayı başaran ve yeniden doğan bir kadının, geçmişteki kötü tecrübelerini aşama aşama anlattığı kitabın “Kendime Notlar” kısmı da dikkat çekiyor. Tahlillerin yer aldığı bölümde Ayça’nın yaşamı, çocukluk anıları ve yanlış ilişkilerle ilgili detaylı bilgiler paylaşılıyor.

Yaşananların çözümlemeleriyle okurlarına sorgulama yetisi ve yeni bakış açıları kazandırmayı amaçlayan “Aslında Öyle Değil”, İnkılâp Kitabevi imzasıyla okurlarının beğenisine sunuluyor.

PAYLAŞ