“Bodhita X Ayşe Tolga Rose Lineage” Koleksiyonuna Yepyeni Bir Parça

Writer: NYX Magazine

Date: 30/09/2022

PAYLAŞ

Ülkemizde ve dünyanın pek çok yerinde yaşanan kadına yönelik engellemenin, yükselen isyan enerjisinden geçtiğimiz günlerde, Bodhita ve Ayşe Tolga; binlerce yıllık isyanımızın sembolünü yakalarımızda taşımak adına “Rose Lineage” koleksiyonunda yepyeni bir ürün tasarladı.

Gül ve Gül Enerjisi” üzerine özel olarak çalışan Bütünsel Şifa Terapisti ve Yazar Ayşe Tolga’nın özel tasarımları ve Bodhita markası’nın Kurucusu Erge Başak Ünsal’ın dokunuşlarıyla hayat bulan “Bodhita X Ayşe Tolga Rose Lineage” Koleksiyonu yeni ürününü satışa sunuyor.

“Rose Lineage” koleksiyonu, tekrar yükselmekte olan dişil enerjiye ithafen, kadınlara sahip olduğu hakiki kudreti hatırlatmak misyonuyla tasarlandı. Kadın kutsallığı, kudreti, bilgeliği, yaratıcılığı, ışıltısı, güzelliği ve kendine özgü cinsel cazibesini hatırlatacak, bu duygu ve hisleri aktive etmesine yardımcı olacak en güçlü sembol olan “Gül” sembolü kullanıldı.

Bodhita” Rosa Mystica Rozeti” en çok ihtiyacımız olan bugünlerde, kendini hatırlatmak ve güçlenmek için koleksiyona eklendi.

Ayşe Tolga Koleksiyonuna Ait Yeni Ürünün Geliri Türk Eğitim Vakfı’na Bağışlanıyor

Ayşe Tolga ‘Rose Lineage’ koleksiyonunda satışa sunulan Rosa Mystica Rozetinin gelirinin bir kısmını, eğitimde fırsat eşitliğini temel alarak kadınların güçlenmesine destek olan Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından yürütülen “Kendine Yeten, Geleceğe Yetişen Kızlar Burs Fonu’na” bağışlıyor.

Sınırlı sayıda üretilmiş olan Bodhita X Ayşe Tolga “Rose Lineage” koleksiyonuna ait Rosa Mystica Rozetine bodhita.co adresinden ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ