Ev Hijyeninde Ekolojik ve Vegan Ürünler Dönemi

Writer: NYX Magazine

Date: 30/09/2022

PAYLAŞ

Ev hijyeni ürünlerinde, son dönemlerde bitkisel içerikli, ekolojik ve vegan ürünler tercih ediliyor.

Son yıllarda insanların çevreye ve hayvan haklarına duydukları hassasiyet her alanda giderek artıyor. Doğanın sürdürülebilirliğine katkı sağlayarak, gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakma düşüncesi çok önemli bir hale geldi. 

İnsanlar özellikle, içerdikleri kimyasallardan ötürü kişisel bakım, hijyen, temizlik kategorisinde bulunan ve günlük hayatta sık kullanılan ürünlerin ekolojik ve vegan sertifikalı olmasına dikkat ediyorlar. Tercihlerini, bu ürünlerden yana kullanarak doğanın ve hayvanların korunmasına katkı sağlamak istiyorlar.

Titiz bir Ar-Ge çalışması sonucu üretilen Life by Fakir ürünleri, yüzde yüz bitkisel bazlı aktif madde içeriğiyle tüm bu ihtiyaçlara cevap veriyor. Vegan ve Ecomark sertifikalı, Life by Fakir ürün ailesinde; sıvı-toz çamaşır deterjanı, konsantre yumuşatıcı ve ekolojik bulaşık makinesi tableti bulunuyor. Ayrıca bebekler ve hassas cildi olanlar için özel olarak geliştirilmiş Baby serisi bitkisel bazlı çamaşır deterjanı, konsantre yumuşatıcı ve doğal granül sabun da mevcut. Serinin hiçbir ürünü insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermiyor.

Life by Fakir’in konsantre ürünlerinin üretiminde, konsantre olmayan ürünlere göre ortalama yüzde 75 daha az su kullanılıyor. Bu da toplam üretime bakıldığında tonlarca su tasarrufu demek oluyor.

Hayvansal içerik bulundurmayan Life by Fakir ürünleri aynı zamanda hayvan dostlarımız üzerinde test edilmiyor. Kullanılan ambalajlar ise doğada kolay çözünür ve geri dönüştürülebilir özellikte üretiliyor.

PAYLAŞ