Swarovski X Aquazzura : Aura Sandalet

Writer: NYX Magazine

Date: 01/10/2022

PAYLAŞ

Swarovski ve Aquazzura, Swarovski Creators Lab’ın en son üyesi göz kamaştırıcı Aura sandalet lansmanı için bir araya geliyor.

İtalyan ayakkabı markasının 10. yıldönümünü kutlayan iş birliği, büyüleyici ve yeni ayakkabı tasarımını sınırlı sayıda renk seçeneği ve Swarovski kristallerinin birleşimiyle tanıtıyor. İnce işçiliğe ve sanata olan üstün bağlılıkları, Swarovski ve Aquazzura’nın iş birliğini oldukça doğal ve uyumlu kılıyor. Aquazzura, 2011’den bu yana akım öncüleri, Hollywood yıldızları ve dünya çapındaki moda uzmanlarının seçtiği ayakkabı tasarımları için Swarovski kristallerini sık sık tercih ediyor.

YÜKSEK STANDARTLI TOPUKLULAR

İnce detaycılık ve olağanüstü kalite, yeni Aura sandaletinin temel özelliklerini oluşturuyor. En dikkat çekici özelliğinden biri ise Swarovski’nin ana mücevher koleksiyonlarından ilham alan parlak renkler ve geometrik süsleme kullanımıyla öne çıkıyor.

Aura sandaletlerinin her bir çifti sekizgen kesimli taşlı topuk ve bilek kayışı ışıltılı kare kesim kristallerle süsleniyor ve İtalya’da el yapımı üretiliyor.

Swarovski Creators Lab kapsamında lamine Nappa deri ve mor kristallerden oluşan Very Peri; lamine Nappa deri, şeffaf pleksi ve altın renkli kristallerden oluşan Soft Gold renk grubu olmak üzere iki benzersiz renk seçeneği sunuluyor.

İki seri de Swarovski Creators Lab’ın bir parçası olarak swarovski.com’da ve belirli Swarovski mağazalarında satışa sunulacak.

Aura koleksiyonundan Lime Green, Bougainvillea Pink ve Shimmering Silver olmak üzere üç ek renk grubu yalnızca Aquazzura’dan temin edilebilecek.

#SwarovskiCreatorsLab

EDİTÖR NOTLARI

  • Swarovski Creators Lab, dünya çapındaki saygın markalarla iş birliği ile sınırlı sayıda üretilen koleksiyon ürünleri oluşturmak için düzenlenmiş bir platformdur.
  • İş birlikleri, son teknoloji tasarım ve işçiliği sergileyen ürünlerle ışıltılı yaşam tarzına heyecan verici bir giriş sunmaktadır.
  • Swarovski Creators Lab, Swarovski’nin moda, film, tiyatro, müzik ve tasarım alanlarındaki uzun süreli iş birlikleri mirasının açılımıdır; yaratıcılığı savunur ve dünyanın en ikonik markalarının sanatsal çabalarını destekler.
  • Önceki iş birlikleri arasında: Amina Muaddi ayakkabılar, Judith Leiber çantalar, Nike spor ayakkabılar, FAO Schwarz fındıkkıran ve sokak giyim markası Market ile kristalize basketbol topu bulunmaktadır.
  • Swarovski Creators Lab ile ilgili daha fazla bilgiye swarovski.com adresinden ulaşabilirsiniz.
PAYLAŞ