Uşak’ın Tarihi ve Doğal Zenginliklerinde Defender ile Heyecan Verici Bir Sürüş Deneyimi

Writer: NYX Magazine

Date: 05/10/2022

PAYLAŞ

Borusan Otomotiv, BOM Akademi ekibi ve eğitmenleriyle zorlu olduğu kadar heyecan verici bir sürüş deneyimine imza atmaya hazırlanıyor. Sınırlı sayıda katılımcının, Uşak’ın bilinmeyen görsel zenginliği ve tarihi dokusu ile farklı arazi koşullarında sürüş keyfi yaşarken öğrenme fırsatı bulacağı bu deneyimde, Defenderlar katılımcılara eşlik ediyor.

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu Ulubey Kanyonu’ndan Taşyaran Vadisi’ne, Kuladokya Peri Bacalarından heyecan verici motocross pistine, eşsiz manzaralara ve tarih dolu bir dokuya sahip orta Ege’nin önemli merkezlerinden Uşak, Defender’ın içerisinden geçecek bu rotaya ev sahipliği yapıyor.

BOM Akademi eğitmenleri ile tasarlanan ve Uşak’ın büyülü ortamını yansıtan Land Rover Sürüş Deneyimi, 13-15 ile 15-17 Ekim tarihlerinde iki farklı grup için gerçekleştiriliyor. 70 yılı aşkın süredir Land Rover’ın öncü ruhuna sadık kalan ve 21. yüzyıl macerasını yeniden tanımlayan Defenderları konvoy sürüşü, on road ve off road parkurlarında deneyimleme imkanı tanıyan etkinlik, katılımcılara heyecan dolu anlar yaşatacak.

Defender Sürüş Deneyimi detayları ve etkinliğe katılım için www.bomakademi.com/land-rover-usak-surus-aktivitesi.aspx web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ