Sonbaharı Tatlandıran Cheesecakeler

Writer: NYX Magazine

Date: 10/10/2022

PAYLAŞ

Eylül ayında gerçekleşen açılışının ardından hala önündeki uzun kuyruk ile dikkat çeken Amerikan pastane kültürünün önde gelen temsilcisi Magnolia Bakery, sonbaharı New York usulü cheesecake çeşitleriyle karşılıyor.

Birbirinden taze ve lezzetli tatlarıyla Amerikan pastane kültürünü Türkiye’ye taşıyan Magnolia Bakery, tabanında kullanılan kurabiyeden son dokunuşuna kadar özenle hazırlanmış cheesecake çeşitleriyle renkli ve leziz bir dünyanın kapılarını aralıyor. Günlük hazırlanan New York usulü cheesecakeler, sonbahara özel farklı tatlardaki zengin çeşitleriyle severleri ile buluşuyor. 

Graham kraker tabanın üstünde vanilyalı cheesecake dolgusu üzerinde çırpılmış krema ve graham kraker kırıntılarıyla Vanilla Cheesecake vanilya severlere leziz bir deneyim sunarken, Caramel Pecan Cheesecake graham kraker tabanı üzerinde vanilyalı cheesecake dolgusu ve onun da üstündeki karamel ve fırınlanmış pekan cevizi parçaları ile deneyimleyenleri leziz bir yolculuğa çıkarıyor. Hem rengi hem de dokusuyla dikkat çeken Red Velvet Cheesecake, çikolatalı kurabiye tabanı üstünde kakaolu Red Velvet cheesecake dolgusu üzerine çırpılmış krema ve rendelenmiş çikolatayla fark yaratıyor. Ferah ve hafif lezzet arayanların tercihi Key Lime Cheesecake ise graham kraker tabanı üzeri key lime’lı dolgusu üstünde çırpılmış krema ve dilim key lime ile hazırlanıyor.  

Çikolatalı kurabiye tabanı ile Chocolate Cheesecake, çikolatalı cheesecake dolgusu üstündeki çırpılmış krema ve rende çikolatasıyla soğuk havalara lezzet katıyor. Chocolate Swirl Cheesecake ise çikolatalı kurabiye tabanı üzerine gelen vanilyalı ve çikolatalı cheesecake dolgusuyla beraber pişirilerek çikolata severlere gastronomi şöleni sunuyor. Lotus severlerin vazgeçilmezi Lotus Cheesecake ise lotus bisküvi tabanı ve vanilyalı cheesecake dolgusu üzerine lotus kreması ve lotus bisküvi parçaları ile leziz bir deneyim sunuyor. 

PAYLAŞ