Sezonun En Trend Çizme ve Botları

Writer: NYX Magazine

Date: 11/10/2022

PAYLAŞ
  • Ultra Yüksek Çizmeler

Kış gardıroplarının vazgeçilmezi çizmeler, bu sezon ekstra uzun. Alexandre Vauthier, Amina Muaddi, Balmain, Le Silla, Isabel Marant uyluğa kadar uzanan ultra uzun çizmeleri ile Beymen’lerde sizi bekliyor. Valentino Garavani, Dolce &Gabbana, Tom Ford, Bettina Vermillon ve Balmain’in görünümü bir anda güçlendiren diz üstü çizmeleri ise rugan deriden kumaşa, sivri burundan yuvarlak buruna uzanan seçenekleri ve iddialı topuk detaylarıyla her zevke uygun seçenekler sunuyor. 

  • Yağmur Botları

Stil ikonları, influencer’lar, hatta Prenses Diana’nın vazgeçilmezi yağmur botları, bu sezon farklı renk ve boy alternatifleriyle kombinlere eşlik etmeye devam ediyor. Mini etek, pantolon ve elbiselerle eşleşerek tarzınızı bir üst seviyeye taşıyacak en yeni yağmur botlarını Bottega Veneta, Balenciaga, Chloe, Stella McCartney koleksiyonlarında inceleyebilirsiniz.

  • Kovboy Çizmeler

Chloe’den Etro’ya, Celine’den Paris Texas’a birçok modaevi kovboy çizmeleri ile vahşi batı ruhunu şehre taşıyor. Moda dünyasının cool üyesi kovboy çizmeler, parti elbiselerinden skinny jeanlere farklı kombin seçenekleriyle sezonun en trend parçası olmaya aday. 

  • Zarif Bootie’ler

Beymen Collection, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Aquazzura, Alexandre Vauthier, Gianvito Rossi ve Jimmy Choo’nun aralarında yer aldığı ünlü markaların yenilikçi formlar ve gözalıcı aksesuar detaylarıyla zenginleşen bootieleri, feminen tasarımlarıyla kış kombinlerine zarafet katıyor. 

  • Chelsea Botlar

Rahatlığı odak noktasına alan Chelsea botlar, konforlu ve fonksiyonel tasarımlarıyla bu sezonda iddiasını sürdürüyor Bottega Veneta, Alexander McQueen, Brunello Cucinelli, Chloe, Ganni’nin sıradanlığa meydan okuyan Chelsea botları sezon trendlerini yansıtıyor. 

  • Ankle Botlar

Sezon geçişlerinin kurtarıcısı ankle botlar, çorap gibi bileği saran modellerden, desenlilere, bağcıklılardan toka detaylılara pek çok farklı formda karşımıza çıkıyor. Alexander McQueen, Giuseppe Zanotti, Amina Muaddi, Aquazzura, Balmain, Givenchy’nin ankle botları modaseverlere stil sahibi görünmenin anahtarını sunuyor.  

Sonbahar kış kombinlerinize eşlik edecek dünya markalarının göz alıcı bot ve çizmeleri, BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

PAYLAŞ