Saat&Saat’ten Meme Kanseriyle Mücadeleye Önemli Destek

Writer: NYX Magazine

Date: 11/10/2022

PAYLAŞ

Saat&Saat, Guess’in meme kanseri konusunda farkındalık yaratmak üzere hayata geçirdiği çalışmanın Türkiye’deki temsilcisi oluyor. Guess’in Get in Touch Foundation ile yaptığı iş birliği neticesinde tasarladığı saati Türkiye’de de satışa sunan Saat&Saat, saatin satışından elde edilen tüm gelir ileTürkiye Meme Vakfı’na (MEVA) destek oluyor. 

Kadınlarda en sık rastlanan kanser türlerinden biri meme kanseri… Türkiye’de her 8 kadından biri meme kanseriyle mücadele ediyor. Tıpkı birçok kanser türünde olduğu gibi meme kanserinde de erken teşhis büyük önem taşıyor. Dünyaca ünlü moda markası Guess, The Get In Touch Vakfı ile yaptığı iş birliği çerçevesinde meme kanseri konusunda farkındalık yaratmak ve erken teşhisin önemine dikkat çekmek için çalışıyor.  Guess, bu önemli amaç için sınırlı sayıda tasarladığı saatleri, Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda vakfın yararına satışa sunuyor.

Saat&Saat, Guess’in bu özel saatini Türkiye’ye getirerek, dünya çapında başlatılan bu zincirin önemli bir parçası oluyor. Saat&Saat, saatin satışından elde edilen gelirin tamamını ise Türkiye Meme Vakfı’na (MEVA) aktararak meme kanseri konusunda Türkiye’de yapılan çalışmalara da destek oluyor. Meme Kanseri Farkındalık Ayı olan Ekim ayı özelinde satışa sunulan Guess The Get In Touch Vakfı saate, seçili Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.

PAYLAŞ