Akdeniz Dokunuşuyla Çağdaş Tasarımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 13/10/2022

PAYLAŞ

Ceylin Türkkan Bilge ve Emir Bilge tarafından kurulan SIEDRÉS, FW22 koleksiyonu “Psych Ride” ile bizleri hayali, saykodelik bir kayak kasabasına yolculuğa çıkarıyor.

Ceylin Türkkan Bilge koleksiyonu şöyle anlatıyor: “60’ların saykodelik tarzını günümüze uyarlarken kişisel geçmişim ile birleştirdim. Çoğu insan SIEDRÉS’i renkli ve sıcak bir dünyaya sahip bir yaz markası olarak düşünüyor olabilir. Ama ben dağlık bir şehirde büyüdüğüm için kışların çoğunu dağlarda kayak yaparak geçirdim. Dağlarda geçirdiğim güzel anılarım bana bu koleksiyon için ilham verdi.”

Hem kayak hem de kayak sonrası için uygun parçalar sunan koleksiyon, parlak, göz kamaştırıcı, kaleydoskop baskılarıyla kış aylarında da rengarenk giyinebileceğimizi göstermeyi amaçlıyor. Su ve rüzgar geçirmez kayak takımları, renkli dikiş detaylı triko takımlar, desenli kazaklar ve degrade baskılı tulumlar koleksiyonda öne çıkıyor.

Fotoğrafları Cihan Öncü tarafından çekilen Hollandalı model Tes Linnenkoper, çekimler için rüya gibi bir kayak kasabasında bir gün geçiriyor.

SIEDRÉS tasarımları Browns, Selfridges UK, Harvey Nichols UK, Moda Operandi, Shopbop, SSENSE, Elyse Walker, Kith, V2K Designers, Harvey Nichols Dubai, Bloomingdales Kuwait ve www.siedres.com’dan temin edilebilinir.

PAYLAŞ