Öğlen Aralarının Favorisi Sandviçler

Writer: NYX Magazine

Date: 13/10/2022

PAYLAŞ

Benzersiz Tatlar Ülkesi mottosuyla yola çıkan ve enfes ürünlerini konforlu bir atmosferde tüketme imkanı sunan Fırınya ile öğle araları artık hem lezzetli hem de keyifli… Dışı çıtır içi yumuşacık artizan ve ekşi maya ekmeklerle hazırlanan sandviçler, hem sağlıklı hem de pratik öğle yemeği alternatifi arayanların favorisi oluyor.

Guacomole, meksika fasulyesi, mısır, avokado sosu ve tahıllı üçgen Panini ekmek ile hazırlanan “Avokadolu Vegan Sandviç” lezzet ve farklılık arayanların vazgeçilmezi oluyor. Izgara sebzeler, mozzarella peyniri ve kepekli Panini ekmekle hazırlanan “Izgara Sebzeli Panini” sandviç sebze sevenler ve formunu korumak isteyenler için oldukça uygun… Yumuşacık tost ekmeği içinde jambon, tavuk göğüs eti, omlet, peynir, salatalık turşusu ve domates ile hazırlanan “Kulüp Sandviç” ve Ciabatta ekmeğiyle yapılan “Kereviz Soslu Jambonlu” sandviç yenilikçi tadıyla unutulmaz bir lezzet sunuyor.

Fırınya benzersiz lezzetleriyle fark yaratıyor

Tüketicileri unutulmaz tatlarla tanıştırmak için yepyeni bir ülkede keşfe çıkaran marka; her damak tadına ve ihtiyaca uygun olarak özenle hazırladığı ürünleriyle misafirlerini ağırlıyor.  Kaliteli, güvenilir, samimi, yenilikçi ve ulaşılabilir marka kimliğiyle müşteri portföyünü her geçen gün genişleten Fırınya, yeni nesil fırın-kafe trendinin en büyük oyuncularından biri olarak ön plana çıkıyor. Gayrettepe, Küçükyalı/Altıntepe, Nişantaşı, Kozyatağı, Acıbadem, Kızıltoprak, Göztepe ve Lens İstanbul şubelerinde hizmet veren Fırınya, yıl sonuna kadar İstanbul’da mağaza sayısını 20’ye çıkarmayı hedefliyor.

PAYLAŞ