Şimdi Hareket Zamanı

Writer: NYX Magazine

Date: 15/10/2022

PAYLAŞ

Boyner’in spor giyim koleksiyonları arasında yer alan Biondina X Boyner, son dönemin en çok tercih edilen stil sahibi parçalarından oluşuyor.  

Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen markalarını özel bir seçki ile bir arada sunan Boyner, “Sadece Boyner’de” yer alan özel markalarıyla da yeni koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Biondina’nın Boyner’e özel koleksiyonundaki parçalar, bu sezonun ilgi çeken sportif stil kodlarını üzerinde taşımak isteyenleri bekliyor. 

Spor motivasyonunu yükselten ve performansa yönelik rahat kesimler sunan Biondina X Boyner koleksiyonu canlı renkleri ve rahat kumaşlarıyla tercih ediliyor. Konforlu ve dinamik bir stil sunan Biondina x Boyner koleksiyonunda tayt, şort, biker tayt, sweatshirt, rüzgarlık ve tulum gibi hem spor yaparken kullanılacak hem de günlük giyimin tamamlayıcısı parçalar yer alıyor. 

Turuncu ve grilerin öne çıktığı, leopar desenlerin göze çarptığı koleksiyonda siyah ve beyaz renkler farklı çizgilerle kombinleniyor. 

Şehir yaşamında sportif şıklığı yakalamak ve spor yaparken de stil sahibi olmak isteyenlerin tercihi Biondina X Boyner koleksiyonu, Boyner mağazalarında, Boyner uygulaması, Boyner Now ve boyner.com.tr’de yer alıyor.

PAYLAŞ