Zeynep Bastık Katerina Ekşioğlu’nun Fall/Winter 23 Koleksiyonundan Seçti

Writer: NYX Magazine

Date: 15/10/2022

PAYLAŞ

Moda dünyasında kısa sürede büyük bir yükseliş yakalayan Katerina Ekşioğlu’nun yeni koleksiyonu “Fall Winter ’23”, reklam yüzü olduğu bir telekomünikasyon markasının gecesinde ilk kez şarkıcı Zeynep Bastık tarafından giyildi. 

Tasarımlarında şıklık ve rahatlığı buluşturan moda markası Katerina Ekşioğlu, yakın zamanda tanıtımını yaptığı yeni koleksiyonu “Fall Winter ’23” ile modanın nabzını tutmaya başladı. Moda tutkunlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği Katerina Ekşioğlu, sanat camiası tarafından da yoğun talep görüyor. Bir telekomünikasyon markasının reklam yüzü olan Zeynep Bastık, kendi adına gerçekleştirilen özel gecede, Katerina Ekşioğlu imzalı “Fall Winter ’23” koleksiyonundan bir tasarımla dikkatleri üzerine topladı.

Katerina Ekşioğlu İmzalı Siyah Hakimiyeti!

Katerina Ekşioğlu’nun göz alıcı tasarımları, daha önce birçok kez Zeynep Bastık tarafından tercih edildi. Son olarak Bastık iş, sanat ve cemiyet dünyasından önemli isimlerin katıldığı gecede “Fall Winter ’23” koleksiyonunun açılışını yapan isim oldu. Kadınların her anlamda özgür hissetmelerini ve karakteristik yapılarını ortaya koymayı önemseyen Katerina Ekşioğlu, Zeynep Bastık’ın giydiği siyah ceket ve pantolon takımıyla büyük beğeni kazandı.

Katerina Ekşioğlu tasarımları ile ilgili katerinaeksioglu.com adresi ziyaret edilebilir.

PAYLAŞ