Kış Aylarının Vazgeçilmezi

Writer: NYX Magazine

Date: 17/10/2022

PAYLAŞ

İlk defa NUXE tarafından 1991 yılında yaratılan çok amaçlı kuru yağ Huile Prodigieuse® geniş kullanım alanı, benzersiz bir koku ve soğuk havalarda hassaslaşan cilt için mucizevi bir bakım deneyimi sunuyor.

Huile Prodigieuse® mucizesi içeriğindeki 6 değerli bitkisel yağ (Hodan, Fındık, Tatlı Badem, Macadamia, Argan, Kamelya ve Tsubaki yağı) sayesinde özellikle kış aylarında kuruyan cildi besliyor, onarıyor ve yumuşatıyor. 

%98,1 doğal içeriğiyle Huile Prodigieuse® ün üst notalarında portakal çiçeği ve bergamot, orta notalarında gül, gardenya ve manolya çiçekleri, alt notalarında ise vanilya ve Hindistan cevizinin karşı konulmaz seksapeli yer alıyor. Büyüleyici kokusuyla Huile Prodigieuse® soğuklara karşı cildinizi koruma altına alıyor. Benzersiz dokusu en ufak bir yağlı his bırakmadan sert iklim koşullarında yumuşacık bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. 

Tsubaki Yağı’nın mucizelerini keşfedin

NUXE, dünyanın 7 doğa harikasından biri olarak kabul edilen Cheju Adası’ndan farklı kamelya çiçeklerinden elde edilen Tsubaki Yağı’nı Huile Prodigieuse® için seçti. Tsubaki Yağı, saç ve cilt için en önemli yağ asidi olan Omega 9 açısından muazzam bir zenginliğe sahip. 

Yüksek besleyiciliğe sahip Tsubaki Yağı deri hücrelerinin bütünlüğünü destekliyor, kış aylarında hassaslaşan cildin bariyer yapısını güçlendiriyor ve saçlara parlaklık kazandırıyor. Japon Kamelyası olarak da bilinen Tsubaki, parlak kırmızı-pembe tonlarında çiçekleriyle hem yüksek besleyicilik ve anti-aging sağlıyor. 

NUXE tarafından seçilen Tsubaki Yağı yepyeni bir anti-oksidan koruma sistemiyle öne çıkıyor: Mikro düzeyde dağılmış doğal C vitamini. %100 doğal bu C vitamini, yağın oksitlenmeye karşı dayanıklılığını artırıyor. 

Huile Prodigieuse®’,ü yüzünüzde, saçlarınızda ve vücudunuzda kullanmak için yaratıcı önerilerimize kulak verin:

Işıltılı bir yüzün ipuçları:

  • Avuç içlerinize biraz Huile Prodigieuse® sıkın ve ısıtmak için ellerinizi ovuşturun. Yanaklarınızdan başlayarak dairesel hareketler ile tüm yüzünüze uygulayın.
  • Günlük bakım kreminizin içerisine birkaç damla Huile Prodigieuse® karıştırıp yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayın.
  • Işıltılı bir gülüş için dudak bakım kreminize birkaç damla Huile Prodigieuse® damlatarak dudaklarınızın güzelliğini ön plana çıkarın.

Muhteşem bir cilt için güzellik önerileri:

  • Uygulamak istediğiniz bölgelere (göğüs, omuz, bacak) Huile Prodigieuse® sıkın. Dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın.
  • Banyo suyunuza birkaç damla Huile Prodigieuse® karıştırarak cildinizi ipeksi yumuşaklığa kavuşturabilirsiniz.
  • Manikür ve pedikür suyunuza birkaç damla Huile Prodigieuse® damlatın, bebek teni yumuşaklığında el ve ayaklarınızla göz kamaştırın.

Büyüleyici saçlar için Huile Prodigieuse® sırları:

  • Arzu uyandıran saçlar için fırçanıza Huile Prodigieuse® sıkın.
  • Islak saçınıza kuru yağınızı sıkıp ılık bir havlu ile saçınızı sarın, 15-20 dakika bekleyerek saçınızın ‘ü emmesine izin verin. Daha sonra şampuan ile yıkayın.
  • Manikür ve pedikür suyunuza birkaç damla Huile Prodigieuse® damlatın, bebek teni yumuşaklığında el ve ayaklarınızla göz kamaştırın.

Huile Prodigieuse®: Doğal, mükemmel ve olağanüstü

Doğal: %98,1 doğal, mineral yağ ve silikon içermeyen formülüyle Huile Prodigieuse® aynı zamanda anti-oksidan özelliğe sahip E vitamini açısından da zengin.

Mükemmel: Kuru yapısıyla, en ufak bir yapışkan ya da yağlı his bırakmadan cilt tarafından hızlıca emiliyor.Olağanüstü: Efsanevi kokusunda portakal çiçeği, bergamot, gül, manolya, hindistan cevizi ve vanilya notaları bulunuyor.

50 ml fiyat: 275 TL, 100 ml fiyat: 400 TL

Huile Prodigieuse® OR: Huile Prodigieuse®’ün altın parıltılı versiyonu artık daha yenilikçi, daha değerli ve elbette büyüleyici: %95,5 doğal içeriğiyle cildi besliyor, geride ipeksi bir dokunuş ve parlaklık bırakıyor. Cildiniz ve saçlarınız, ultra ince altın partikülleri ile ışıldıyor.

50 ml fiyat: 325 TL, 100 ml fiyat: 450 TL

Huile Prodigieuse® Floral: Huile Prodigieuse® Florale, tatlı ve temiz kokusuyla duyulara hitap ediyor. NUXE, çok amaçlı kuru yağının kültleşen formülünü beyaz misk bazının greyfurt, limon ve portakal gibi üst notalarla buluşturduğu Huile Prodigieuse® Florale’i sunuyor.

50 ml fiyat: 275 TL, 100 ml fiyat: 400 TL

PAYLAŞ