İleri Dönüşüm Proje Sergisi RE-LOVE 23 Ekim Pazar günü Vitruta Space’te

Writer: NYX Magazine

Date: 17/10/2022

PAYLAŞ

Duyarlı tüketimi ve yavaş moda anlayışını benimseyen YARGICI’nın This is Mana partnerliğinde, döngüsel tasarım disipliniyle hazırladığı ileri dönüşüm proje sergisi RE-LOVE 23 Ekim Pazar günü Vitruta Space başlıyor.

Her sezon zamansız ve şık tasarımlarını tüketiciyle buluşturan YARGICI, tasarım ve uzun ömürlülüğün sürdürülebilirlikteki öneminden yola çıkarak toplumsal cinsiyet eşitliği ve tekstilde ileri dönüşüm odağında projeler geliştiren This is Mana partnerliği, Bluprojects, ve Atölye Bez desteğiyle, kadın kooperatiflerinin rol aldığı kolektif bir çalışmayla RE-LOVE projesini hayata geçirdi. YARGICI, RE-LOVE projesiyle tasarım gücünü genişleterek, geçmiş sezon kıyafetleri yeni bir yolculuğa çıkarttı. 

Farklı sebeplerden müşteriyle buluşamamış ürünlerle ileri dönüşümle yeniden hayata geçirildiği projede, görmeye alıştığımız normların dışında, her biri kendine has ve sınırlı sayıda tasarımlar hazırlandı. Hem toplumu hem de doğayı ilgilendiren konularda ciddi bir ilerleme ve dönüşüm alanın oluşturulduğu projede, ürünlerin ileri dönüşüm yolculuğu, algıların sınırları zorlarken, tüketicileri de alışkanlıklarını sorgulamaya sevk edecek. 

23 Ekim Pazar günü Vitruta Space’te ziyarete açılacak olan sergi 30 Ekim Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.  

PAYLAŞ