Ayşe Arman ile Sakajewa İyilik Kolyeleri Atölyesi Bursa Almira Hotel’de Gerçekleşti

Writer: NYX Magazine

Date: 18/10/2022

PAYLAŞ

Bursa’nın en köklü otellerinden Almira Hotel, Ayşe Arman ile Sakajewa İyilik Kolyeleri Atölyesi’ne ev sahipliği yaptı.

Güler yüzlü çalışan kadrosu ve üstün hizmet kalitesiyle Almira Hotel, yeni sezonda ses getiren etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Farklı tatları tek çatı altında buluşturan restoranları, özel arınma ve tazelenme tekniklerinin uygulandığı SPA merkezi, iş toplantıları, kutlamalar ve özel etkinlikler için 1000 kişilik kapasiteyle eksiksiz teknik donanıma sahip salonlarıyla misafirlerine bir şehir otelinden daha fazlasını sunuyor.

Ayşe Arman’ın Bodrum Gürece Köyü’nde başlayan Sakajewa İyilik Kolyeleri serüveni, iyilik hareketinin parçası olmak isteyenlerle farklı şehirlerde buluşmaya devam ediyor. Sosyal fayda için dizilen tahta kolyeler, “Sakajewa” ismini Ayşe Arman ve kızı arasındaki sihirli bir sevgi sözcüğünden alıyor.

14 Ekim Cuma saat 14:00-16:00 arası Almira Hotel’de gerçekleşen 30 kişilik atölye, göz alıcı Bursa ve havuz manzarasıyla öne çıkan Mira Salon’da düzenlendi. Katılımcılar arasında moda tasarımcısı Cihan Nacar ve influencerlar Aşkım İrem Aktulga, Niran Hürel, Sebile Ölmez, Zuhal Okcu Özden’in yanı sıra Bursa’nın önde gelen isimleri yer aldı. Kalabalık bir masa etrafında bir araya gelen katılımcılar otelin lezzetli atıştırmalıkları ve keyifli bir sohbet eşliğinde rengarenk boncuklarla birbirinden yaratıcı kolyeler ortaya çıkardı. Kahkahaların eşlik ettiği atölyede her bir katılımcıya kolyeleri için fikir veren Ayşe Arman’ın ışık saçan enerjisi katılımcılarla çektirdiği fotoğraflara yansıdı. Etkinlikle ilgili “Almira Hotel ilk kez geldiğim ve her açıdan çok beğendiğim bir otel oldu, Sakajewa iyilik kolyeleri hareketini buraya taşıdığımız için çok mutluyum.” dedi.

PAYLAŞ