Clinique’ten İkonik Almost Lipstick, Black Honey

Writer: NYX Magazine

Date: 18/10/2022

PAYLAŞ

Kendisine has rengi ve dokusuyla “kendi dudak renginin daha iyisi” görünümü sunan Black Honey, herkese çok yakışıyor! Z Jenerasyonu arasında viral hale gelen ve TikTok’ta 50 milyondan fazla görüntülenme alan Black Honey ruju keşfetmeye hazır mısınız?

Almost Lipstick, Black Honey Ürün Özellikleri:

Black Honey, tam anlamıyla bir ruj ya da dudak balmı değil. Hafif parlak ve yarı transparan bitişe sahip formülüyle dudaklarınızın doğal rengi ile bütünleşerek benzersiz bir renk oluşturuyor. Dudağa yumuşaklık veren zengin formülü, dudakları pürüzsüzleştirmeye ve beslemeye yardımcı olur.

Almost Lipstick, Black Honey Arkasındaki Hikaye:

1971’de, disko ateşinin her yeri kasıp kavurduğu, parlak renklerin ve gösterişli tarzların konuşulduğu dönemde Clinique, denemeye cesaret eden herkesi şaşırtan ve beğenileri toplayan mürdüm rengindeki Black Honey’i tanıttı. Gotik tarza sahipmiş gibi görünen koyu renkli bu ürün, uygulamadan sonra dudakla bütünleşiyor ve dudak rengine göre şeffaf sihirli bir hal alıyor! Neden mi? Çünkü Black Honey, kremsi formulüyle mavi, kırmızı ve sarı pigmentlerin mükemmel bir karışımı niteliğinde! Dudaklarınızla bütünleşerek rengini ortaya çıkaran Black Honey, sahip olduğunuz dudak renginin en iyi versiyonunu ortaya çıkarıyor ve her dudak tonu için ayrı bir görünüm sunuyor!

Black Honey ilk tasarlandığında parlak silindir bir kutu içinde piyasaya sürüldü. Clinique’in kurucusu Carol Phillips, ürünün dokusu nefis ve akışkan bir bal kabına benzediği için ona Black Honey adını verdi. 70’lerden sonra 1989 yılında şu anki haliyle  Almost Lipstick, Black Honey olarak tekrar satışa çıktığında yeni bir patlama yaşadı! Bunun sebebi ise o zamanlar kadınlar kariyer, aile ve hayallerinin peşinden her zamankinden daha fazla koşuyordu; kolaylık önemli bir faktördü ve dönemin makyaj trendi tam kapatıcı, yoğun renklerdi. Almost Lipstick, bu trende alternatif olarak kusursuz Black Honey rengini, her çantaya sığabilecek ve hızla uygulanabilecek şık tüp bir tasarımla birleştirdi. Parlatıcı ve ruj arasında bir geçiş olan Almost Lipstick, Black Honey; uygulandığında yaşattığı inanılmaz his ve parlak ama yapışkan yapıda olmayan formulüyle dudaklara doğal, mürdüm tonlarında bir görünüm kazandırıyor.

2021’e yılında ise Black Honey, TikTok’ta Z kuşağının güzellik severleri tarafından yeniden keşfedildi! Bu ikonik ürün, aplikasyonda yüksek bir ivme kazandı ve Black Honey’nin çok yönlülüğünü, her cilt tonu ile yakaladığı uyum birçok kullanıcının dikkatini çekti. Viral olması kaçınılmaz olan bu ürün kısa zamanda herkesin vazgeçilmezi haline geldi.

Farklı yaş aralıklarındaki kullanıcıların dikkatlerini üzerine çeken Black Honey, ürünü ilk kez keşfeden Z kuşağı ve yirmili yaşlarında gençlerle tekrar gündemde. Herkesin takip ettiği makyaj uygulamaları arasında yerini alan Black Honey, 90’ların ve 2000’lerin gençleri arasında yeniden ortaya çıkan trendlerin sadece bir örneği. Black Honey’nin viral hale gelmesi, bazı ürünlerin nasıl bir klasik haline geldiğini ve nesilden nesile değişen trendlere nasıl dayandığını gözler önüne seriyor!

 Nasıl Kullanılır:

Tek kat uygunlandığında şeffaf bir görünüm sunan Almost Lipstick, Black Honey ile istediğiniz benzersiz bitiş için birden fazla katman uygulanarak kolayca belirgin bir renk oluşturabilirsiniz. Her an her yerde kolaylıkla uygulanabilen bu inanılmaz ürünü tek başına, dudak kalemi üzerine veya başka bir rujun üzerine uygulayabilirsiniz.

PAYLAŞ