Dolce & Gabbana, İstinyePark’ta

Writer: NYX Magazine

Date: 19/10/2022

PAYLAŞ

Dolce & Gabbana, İstinyePark’ta iki ayrı adreste yer alan kadın ve erkek mağazalarını aynı lokasyonda buluşturan yeni butiğinin kapılarını açtı.

Toplam 500 metrekare satış alanına sahip iki ayrı kattan oluşan yeni butik, markanın DNA’sını yansıtan malzeme ve dokunuşlarla İtalyan Palazzo’ların görkemini İstanbul’a taşıyor.

Butiğin bazalt taş zemin ve Canaletto ceviz ağacı kullanılan iç dekorasyonu, İtalyan mermeri Nuvolato Etrusco ile tamamlanıyor. Altın damask kumaş kaplamaları ve aynalarla dekore edilen duvarlar, farklı yansımalar ve perspektifler yaratarak tasarımların renk ve ışık oyunlarına eşlik ediyor. 

Dış cepheyi giydiren bazalt taşların çerçevelediği dev camlar, iç mimariyi hakimiyeti altına alan altın ışıltısıyla daha da aydınlanıyor.

Dolce & Gabbana İstinyePark, yenilikçi kumaşlardan hayat bulan kusursuz terziliği, güçlü siluetleri ve sanatçı işbirlikleriyle fark yaratan 2022-23 Sonbahar/Kış kadın ve erkek hazır giyim koleksiyonlarından ayakkabı, çanta ve aksesuara, markanın en yeni tasarımlarına ev sahipliği yapıyor.

Adres: Dolce & Gabbana İstinyePark, Katar Cd N.73, 34460 İstanbul

PAYLAŞ