Kadıköy Boa Sahne de Biletinial’da

Writer: NYX Magazine

Date: 20/10/2022

PAYLAŞ

“Misket”, “Istırap Korosu”, “Dünya Saat Mekân”, “Turşu”, “Eylül”, “Mutlu Değilim ama Kahrımdan da Ölmüyorum”, “Tırnak İçinde Hizmetçiler”, “İstifra Çıkrıkçılar Yokuşu” gibi beğenilen ve ödüllü oyunların yapımcılığını üstlenen, pek çok sanat etkinliğine de ev sahipliği yapan Kadıköy Boa Sahne’nin biletleri artık Biletinal’da.

Türkiye’nin teknoloji odaklı eğlence ve kültür-sanat platformu Biletinial, kültür sanatın her alanında olduğu gibi tiyatroya verdiği desteği de sürdürüyor. İstanbul’un en iyi alternatif sahnelerinden biri olan, kendi prodüksiyonlarının yanı sıra yerli ve yabancı pek çok tiyatro yapımına ev sahipliği yapan ve “Misket”, “Istırap Korosu”, “Dünya Saat Mekân”, “Turşu”, “Eylül”, “Mutlu Değilim ama Kahrımdan da Ölmüyorum”, “Tırnak İçinde Hizmetçiler”, “İstifra Çıkrıkçılar Yokuşu” gibi beğenilen, ödüllü pek çok oyunun yapımcılığını üstlenerek sahnelenmesine destek olan Kadıköy Boa Sahne’nin biletleri de artık Biletinal üzerinden satışta.

Yenilikçi çalışmalar yapmaya, üretmeye ve tiyatronun büyülü ama gerçek duygusunu ortaya çıkarmaya devam etme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Kadıköy Boa Sahne izleyicisi de artık Biletinial üzerinden hızlı ve kolay hizmet alabilecek.

Kadıköy Boa Sahne, tiyatroya, sanata tutkusu olan ve bu alanda eğitim gören kişilerle beraber onların inandıkları, beğendikleri biçimlerde üretim yapmak ve tiyatronun gelişimine, geleceğine katkı sunmak adına kuruldu. Kadıköy’deki Bahariye Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Boa Sahne, kendi prodüksiyonlarını sunmakla birlikte yerli/yabancı sanatçılara tiyatro, sergi, müzik, eğitim, atölye çalışmaları alanında performans ve kültür/sanat etkinliklerini sergileyebilecekleri konforlu bir sahne ortamı sağlıyor. Bu amaçla Black Box tekniği ile tasarlanan sahnesi, sunumda maksimum esnekliğe sahip olup modern ses ve ışık sistemleri ile donatılmış. Kullanıcılarına etkin ve yenilikçi bir çalışma ortamı sağlayan Kadıköy Boa Sahne, 140 kişiye kadar artırılabilir koltuk kapasitesi, iç mekân akustiği ve fuayesi ile izleyicilere konforlu, rahat bir seyir imkânı sunmasıyla dikkat çekiyor.

PAYLAŞ