Stranger Things Hayranları İçin Büyülü Bir Yolculuk

Writer: NYX Magazine

Date: 21/10/2022

PAYLAŞ

İkonik markaları bünyesinde bulunduran Sneaks Up, Vans X Stranger Things koleksiyonunu mağazalarında dizinin hayranları ile buluşturuyor.

Orijinal aksiyon spor markası ve yaratıcı ifadenin savunucusu Vans®, dünyanın en sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things iş birliğiyle çıkarttığı Vans X Stranger Things koleksiyonunu tanıttı. Vans’in klasik modellerinin Stranger Things dizisinin dokusunu yansıtan tasarımlar ile bir araya geldiği bu özel koleksiyon şimdi Sneaks Up’ta satışta.

Koleksiyon içerisinde yer alan klasik Vans sneakerlar, Stranger Things’in “Upside Down” evrenine dokunuş yaptığı desenler ile tekrardan hayat buluyor. Vans Ua Style 36 modeli “Hellfire Club” yazısı ile tasarlanarak yalnızca kulüp üyelerinin giyebileceği bir hikâye sunuyor. 

Havalı ayakkabıların yanı sıra siyah kot ceket üzerine “Hellfire Club” yazan jean ceket, renkli desenleriyle Echo Plajı’na geziye çıkaran kamp gömleği ve büyük desenleri ile dizinin ruhunu hissettiren siyah beyaz çoraplar bir dizinin giysi ve aksesuarla buluşup tarza dönüşmesine olanak sağlıyor. 

Vans X Stranger Things koleksiyonunun ikonik parçalarına sahip olmak istiyorsanız Sneaks Up mağazalarını veya https://www.sneaksup.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ