Sayıların ve Harflerin Tılsımı

Writer: NYX Magazine

Date: 26/10/2022

PAYLAŞ

Numerolog Melis Aygen, kapsamlı bir rehber olarak kaleme aldığı Numeroloji Kitabı’ndan sonra sayıların gücünü ve harflerin tılsımını bir adım daha öteye götürüyor ve seçimlerinizi yaparken hayat boyu başvuracağınız bir rehbere daha imza atıyor. 

Evrensel ve kişisel gün, ay, yıl numaralarınızı öğrenerek, kendinizi keşfedeceğiniz ve yaşamınızın döngülerine hâkim olacağınız İleri Seviyede Numeroloji, Pika Yayın etiketiyle 23 Ekim tarihinde raflarda yerini aldı..

Numerolog Melis Aygen’in kapsamlı bir rehber olarak kaleme aldığı Numeroloji Kitabı’ndan sonra adeta bir yaşam kılavuzu niteliğindeki İleri Seviye Numeroloji kitabı, sayıları keşfedeceğiniz heyecanlı yolculuğu başka bir rotaya taşıyor.

Sayıların ve harflerin tılsımıyla yaşamınızın farklı alanlarını aydınlatacağınız ve hayat döngülerinizin hassasiyetinin farkına varacağınız önemli bir destekçi olan kitap, hem anlaşılması hem de uygulaması son derece kolay anlatımıyla sizi adım adım sonuca götüren bir çalışma kılavuzu niteliğinde.

Evrensel ve kişisel gün, ay, yıl numaralarınızı öğrenerek yaşamınızın döngülerine hâkim olacak; ifade düzlemlerinizle harflerin hayatınızı nasıl etkilediğini fark edecek; meydan okuma ve zirve numaralarınızın desteğinde seçimlerinizi yaparken hayat boyu başvuracağınız bir rehber daha edineceksiniz.

Melis Aygen’in kalemi ile İleri Seviyede Numeroloji Kitabı, Pika Yayın logosuyla 23 Ekim tarihinden itibaren raflarda.

PAYLAŞ