Audi, 212 Photography Istanbul’daydı

Writer: NYX Magazine

Date: 26/10/2022

PAYLAŞ

Kültür ve sanatın bir çok dalında gerçekleştirilen organizasyonlara destek veren Audi Türkiye, 212 Photography Istanbul’da da yerini aldı. 

Audi Türkiye, Türkiye’nin tarihi ve kültürü ile öne çıkan şehirlerini farklı yaşam tarzlarıyla buluşturduğu projesi ‘Bir Yolunu Bul’u sanat tutkunlarıyla buluşturdu.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın katkılarıyla gerçekleşen 212 Photography Istanbul’un beşincisi tamamlandı. 

Türkiye’den ve dünyanın bir çok farklı ülkesinden 60’ın üzerinde sanatçının 500’den fazla eserinin yer aldığı programda farklı disiplinlerde birçok sergi, atölye çalışmaları, söyleşiler, konserler, film gösterimleri gibi etkinlikler gerçekleştirildi.

Audi Türkiye, sponsor olarak katkıda bulunduğu etkinlikte ayrıca Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkan şehirleriyle, birbirinden farklı hayat hikayelerini bir araya getirdiği video projesi ‘Bir Yolunu Bul‘ ile de sanatseverlerle buluşma imkanı elde etti. 

Audi felesfesinden ilham alan hikayeler

‘Bir Yolunu Bul’ video projesinde Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Gaziantep, Kapadokya ve Adana’nın eşsiz tarihi atmosferlerinde spor, sanat, moda gibi farklı alanlarda çalışan isimlerin kendi hikayeleri anlatılıyor. Farklı yaşamanın bir yolunu arayan ve farklı hayat tarzları olan isimlerin hikayelerinin paylaşıldığı videolar, Audi’nin felsefesinde de yer alan ‘mükemmellik’, ‘inovasyon’, ‘büyüleyici’, ‘tutkulu’, ‘modern’ ve ‘duygusal estetik’ten ilham alınarak hazırlandı.

Piyanist Emir Ersoy, Yazar Kemal Kaya, Tasarımcı Ege İşlekel, Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Arıkan, İş İnsanı İrem Baltepe’nin sıra dışı hikayelerinin yer aldığı videolar 212 Photography Istanbul’da gösterildi. Videolara ayrıca buradan da ulaşmak mümkün.

Bazı sergiler ve programlar devam ediyor

Ana programı 16 Ekim’de sonlanan 212 Photography Istanbul’un beşinci yıla özel bazı program ve sergileri devam ediyor. Devam eden programlarla ilgili olarak detaylı bilgiye https://www.212photographyistanbul.com/ adresinen ulaşılabiliyor.

PAYLAŞ