Messika Paris Moda Haftası’nda

Writer: NYX Magazine

Date: 26/10/2022

PAYLAŞ

Yaratıcı Direktör Valérie Messika, eski Mısır’ın büyüleyici ve gizemli dünyasını keşfetmeye devam ederken parlak, güçlü ve lüks mücevher koleksiyonu Beyond the Light’ın ikinci bölümünü sunuyor.

Beyond the Light Koleksiyonu’nun Temmuz’da Paris High Jewerly haftasında yakaladığı başarının ardından koleksiyonun ikinci bölümü Paris Moda Haftası defilesinde ilk kez seyirciyle buluşuyor.

Yeni mücevherlerin lansmanı ile Messika, benzersiz ve mistik bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculuk, göz kamaştırıcı ve görkemli mücevherler yaratmak için mükemmellik ve cesaretin ustaca bir araya geldiği büyülü bir macerayı simgeliyor.

Mimari çizgilerin gücü, geometrik şekillerin saflığıyla bir araya gelerek özellikle turkuaz, malakit, oniks ve aventurin gibi renkli değerli taşlar sayesinde Messika’nın seçkilerini zenginleştiriyor. Saç aksesuarlarından bel zincirlerine ve çift parmak yüzüklerine kadar her parça vücudun farklı bir bölümünü süslüyor ve Messika’nın benzersiz stilini yansıtıyor.

Saf çizgiler, hareket özgürlüğü, zıt tonlar ve ışık oyunları içeren güçlü bir renk paleti ile Valérie Messika, Mısır’dan ilham alan ince dokunuşuyla retro fütüristik bir senfoniyi yeniden yorumluyor.

“Kendini nasıl yeniden yaratacağını keşfederken marka kimliğini korumaya çabalamak çok zor. Bu, sürpriz yapma gücüne sahip olmanın ve beklenmedik ortamlarda boy gösterebilmenin ta kendisi!” -Valérie Messika

Messika’nın göz kamaştırıcı mücevherleri Türkiye’de sadece Quadran Luxury Timepieces’te mağazalarında satışa sunuluyor.

PAYLAŞ