Kadın Ruhununa Dokunan İki Yeni Koku

Writer: NYX Magazine

Date: 30/10/2022

PAYLAŞ

Parfums Vakko, Infiniti for her Glam & Infiniti for her Grey isimli iki yeni parfümü ile Vakko Infiniti kadınlarının farklı ve dingin ruhunu yeniden yorumluyor. Vakko Infiniti for her Glam, ilhamını özgür ve sofistike olmaktan alırken, Vakko Infiniti for her Grey ise seçkin notaları ile gizemli ve büyüleyici bir enerjiyi betimliyor.

Parfums Vakko’nun beyaz misk ve yasemin notalarıyla bütünleşen yeni parfümü ‘Vakko Infiniti for her Glam’, zarif ve feminen bir enerjiden esinleniyor. Duyuları harekete geçirerek, ruhu canlandıran amber ve sandal ağacının sıcaklığı, kadın ruhunu anlatan bir dokunuşla tamamlanıyor. 

Yüzyıllardır ilham kaynağı ve çiçeklerin kraliçesi olan gül ise ‘Vakko Infiniti for her Grey’ kokusunda daha dingin ve modern bir enerjiye bürünüyor. Sandal, vanilya ve sedir ağacı notalarının derinliğiyle hayat bulan narin çiçekler, özgür kadın ruhunu betimliyor.

Elegan, zarif, sofistike enerjiyi ölçülü bir tarzda yansıtan Vakko Infiniti for her Glam ve Vakko Infiniti for her Grey; tüm Vakko, Vakko Boutique mağazalarında ve Vakko Online Shop’ta Vakko kadınlarına sunuluyor. 

Vakko Infiniti for her 1, 2 ve 3 kokuları ile yenilikçi duruşu ve farklı arayışları yansıttığı dünyasını Grey ve Glam’de keşfediyor.

PAYLAŞ