Lezzet ve Sağlık Bir Arada

Writer: NYX Magazine

Date: 30/10/2022

PAYLAŞ

Sürdürülebilir tarım anlayışıyla üretilen organik sertifikalı ürünleri tüketicisiyle buluşturan Datça Murat Çiftliği, Türkiye’nin farklı yörelerindeki zeytinlerden elde ettiği zeytinyağı çeşitlerini sofralara getiriyor. Kimi soğuk sıkım, kimi sızma olarak, kimi ise özel baharatlar eklenerek özenle şişelenen zeytinyağları, yemeklerin ve salataların lezzet kahramanı oluyor.

Datça Murat Çiftliği ile mutfakların vazgeçilmezi ve sağlık açısından zengin bir besin olan zeytinyağını en doğal ve organik haliyle sofralarda… Datça ve İzmir başta olmak üzere Ege bölgesinde hasat edilen zeytinlerden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen “Soğuk Sıkım Zeytinyağı” özellikle salata, meze ve kahvaltılık ürünlerde severek tercih ediliyor. En eski zeytinyağı elde etme yöntemi olan taş baskı yöntemi kullanılarak hazırlanan “Taş Baskı Zeytinyağı” unutulmaz aroması ve yüksek besin değeriyle hem lezzetli hem de sağlıklı beslenmek isteyenlerin beğenisini kazanıyor. Soğuk sıkım zeytinyağının içine çeşitli baharatlar ve özel lezzetler ekleyerek hazırlanan “Özel Çeşnili Zeytinyağı” ise içerisindeki domates kurusu, sarımsak, kırmızı biber ve biberiye aromasıyla yemeklere imza atıyor. Datça Murat Çiftliği’nin üretiminden sıkım işlemine kadar organik sertifikasyon koşullarında titizlikle hazırladığı zeytinyağı çeşitleri, hiçbir katkı maddesi ve kimyasal  içermiyor.

Organik sertifikalı ürünler…

Datça Murat Çiftliği, emeği ile toprağa hayat veren çiftçilerin ürettiği katkısız ürünleri en doğal ve saf haliyle tüketicilerine sunuyor. Sebze ve meyve, kahvaltılık, sağlıklı atıştırmalıklar, bakliyat & unlu mamüller, temel gıda ve bitki çayları gibi zengin ürün çeşitliliğiyle hizmet veren Datça Murat Çiftliği; Moda, Çengelköy ve Fişekhane mağazalarının yanı sıra her hafta cuma & cumartesi Kanyon Organikanyon’da, Fişekhane Ekolojik Pazar’da ise her hafta cumartesi & pazar günleri tüketicisiyle buluşuyor.  Aynı zamanda  www.datcamuratciftligi.com üzerinden hizmet veren marka, özel dağıtım ağı ile İstanbul içi bölgelere haftanın 7 günü taze teslimat yapıyor. İstanbul dışı bölgelere ise ürüne göre tazeliğini kaybetmeden Türkiye’nin pek çok iline kargo ile gönderim yapmaya devam ediyor.

PAYLAŞ