Mandarin Oriental Brunch Genç Misafirlerini Gymboree’nin Eğlenceli Aktiviteleri ile Buluşturuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 01/11/2022

PAYLAŞ

Bir pazar geleneği olan efsanevi Mandarin Oriental Brunch, genç misafirlerini Gymboree’nin uzman eğitmenleri tarafından hazırlanan yaratıcı ve eğlenceli aktiviteler ile buluşturuyor.

İstanbul Boğazı’nın nefes kesen manzarasına sahip Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, her pazar günü misafirlerini, birbirinden eşsiz lezzetler ve özenle tasarlanmış dokunuşların damgasını vurduğu Mandarin Oriental Brunch ile benzersiz bir gastronomi yolculuğuna çıkarıyor. Mandarin Oriental Brunch, saat 12:00-15:00 saatleri arasında Novikov İstanbul’da konuklarını ağırlarken aynı zamanda Gymboree alanında 4 yaş üzeri çocuklar için profesyonel eğitmenler ile yaratıcı ve eğlenceli aktiviteler sunuluyor. 1976’dan bu yana 40’ı aşkın ülkede profesyonel hizmet veren Gymboree, uzman eğitmenleri ile boyama atölyelerinden, yaratıcı oyunlara hazırladıkları programla çocukların yaşlarına uygun aktiviteler yaparak sosyal, bilimsel ve fiziksel yeteneklerini oynayarak geliştirmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca otelin çocuk kulübünde ise arzu eden misafirlere ücretli olarak bebek bakıcılığı hizmeti sunuluyor. Aileleri ile bruncha gelen genç misafirler Gymboree’nin oyun alanında veya otelin çocuk kulübünde eğlenceli saatler geçiriyorlar. 

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un şık ve seçkin ambiyansında, zengin menüsü, eşsiz lezzetleri ve özel dokunuşları ile misafirlerini ağırlayan Mandarin Oriental Brunch’ı ailece deneyimlemek için siz de yerinizi ayırın.

PAYLAŞ