Dsquared2 ONE LIFE ONE PLANET Pop Up Butiği Beymen Galataport’ta

Writer: NYX Magazine

Date: 05/11/2022

PAYLAŞ

Dsquared2 ONE LIFE ONE PLANET (TEK YAŞAM, TEK GEZEGEN) koleksiyonu,  29 Ekim –8 Kasım   tarihleri arasında,  Beymen Galataport’a özel olarak kurulan pop-up butikte modaseverlerle buluşuyor. 

Dsquared2, ONE LIFE ONE PLANET koleksiyonunun ikinci sezonunda da çevresel etkileri azaltmak için çözümler aramaya devam ediyor. Bir kapsül koleksiyon olmanın ötesinde Dsquared2‘nin kurum kültürüne de nüfuz eden bir proje olan ONE LIFE ONE PLANET için, 2022 Şubattan bu yana şirketin birçok departmanı sürdürülebirliğin önemini anlatan ve bu yolculukta atılacak adımlar için somut bir yol oluşturmayı amaçlayan eğitimlere katıldı. Markanın kurucuları Dean ve Dan Caten projeyi; “Yaratıcılık perspektifinden bakıldığında yeni yollar keşfetmeye devam etmek, birbirimize meydan okumak ve geleceğe doğru bir adım daha atmak heyecan verici” sözleriyle tanımlıyor.

ONE LIFE ONE PLANET Sonbahar Kış 2022 Koleksiyonu’nu ayırt edilir kılan özellikler; pozitif enerji, merak ve yaşam coşkusu. Koleksiyon; teknik dış giyimden kanca detaylı çantalara ve outdoor botlara kadar günümüz şehir kâşiflerinin görünümünü şekillendiren seçenekler sunuyor. Mavinin ve yeşilin yoğunluğuyla dengelenen canlı sarı ve turuncu tonları, gezegenin geleceğini önemseyenlere özgü pozitif ruhun ve dinamizmin manifestosu niteliği taşıyor. Bazı ürünlerin üzerinde yer alan “One Life One Planet” baskısıyla güçlendirilen bu mesaj, koleksiyonun adını bir eylem çağrısına dönüştürüyor. Koleksiyonda kullanılan geri dönüştürülmüş naylon, organik pamuk ya da geri dönüştürülmüş kaşmir gibi malzemeler ise markanın nihai ürünün çevresel etkisini hafifletme çabasının bir sonucu. 

Dsquared2 ONE LIFE ONE PLANET koleksiyonunu, Dsquared2 Beymen Galataport Pop- Up Butiği’nde ve beymen.com’da keşfetmeye davetlisiniz.

PAYLAŞ