Ayşegül Afacan x Koton Koleksiyonu Özel Alışveriş Etkinliğiyle Tanıtıldı

Writer: NYX Magazine

Date: 05/11/2022

PAYLAŞ

Ayşegül Afacan Köksal’ın özgün tasarımlarının Koton’la buluştuğu  Ayşegül Afacan x Koton koleksiyonu özel alışveriş etkinliğiyle tanıtıldı. Modern stiliyle ilham veren Ayşegül Afacan Köksal, Koton ile hayata geçirdiği ilk koleksiyonunda, şehirli kadının seçkin görünümleri için klasik parçaları, sonbahar – kış trendleriyle birleştiriyor. 

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve Ayşegül Afacan Köksal ev sahipliğinde gerçekleşen özel alışveriş etkinliğine iş, sanat, influencer, moda ve cemiyet dünyasından birçok seçkin sima katılırken Arzu Sabancı, Demet Şener, İdil Fırat, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Gökçe Bahadır, Şebnem Çapa, Şükran Güzeliş ve Işıl Reçber gibi isimler özel bir alışveriş deneyimi yaşadı.  

Klasik, güçlü ve yalın tasarımların yer aldığı koleksiyon, şehirli iş kadınını yeni sezonun trend görünümleriyle buluşturan ‘Elegan Suit’, ‘Winter Marine’ ve ‘Shiny Grey’ olmak üzere üç temadan oluşuyor.  

Ayşegül Afacan x Koton koleksiyonunda, iş stilinin rahat şıklığını yansıtan siluetleriyle parlak griler, marine tonları ve soğuk renkler ön plana çıkıyor. Croplar ve gömleklerle kombinlenen pantolon ve ceket suitlere, büstiyerler, yelekler ve balıkçı yaka kazaklar eşlik ediyor. 

Elegan stilin sokak modasına yansıması 

Şehirli iş kadının ruhunu yansıtan ‘Elegan Suit’ teması, sezonun yükselen trendi çoklu takımlarla güçlü bir stil oluşturuyor. Sonbahar kış mevsiminin vazgeçilmez renkleri kahve ve bej tonlarının hakim olduğu ‘Elegan Suit’ teması, mavi renkli poplin gömlekleriyle stillerin tamamlayıcısı oluyor. Minimal detaylar ve güncel kalıplardan oluşan bu temada, sade ve güçlü kesimler Ayşegül Afacan dokunuşlarıyla zenginleşiyor.

Kış mevsimine ‘Marin’ stili dokunuşu

Kış sezonunda yeniden hayat bulan ‘Marin’ stili ‘Winter Marine’ temasıyla yeniden canlanıyor. Bordonun asaletini Stone rengiyle buluşturan ‘Winter Marine’ teması, Gold-marin düğme ve aksesuarlar ile tamamlanıyor. Çizgiler, zincir detayları ve zincir desenler ile güçlü bir görünüme sahip olurken, temada yer alan zamansız tasarımlar günün her anında size eşlik ediyor! 

Ofis stiline yeni yorum 

Gri tonlarının hakim olduğu ‘Shiny Grey’ teması, ofis stillerinin tamamlayıcısı oluyor. Ofis görünümünün vazgeçilmezi flanel dokuma, ince çizgiler ve  tailor-made ruhunu ‘Shiny Grey’ temasına yansıtan temada, gündüzden geceye uzanabilen görünümler için modern seçenekler sunuyor. Gümüş tonları ve parlak detaylar tasarımlara enerji katarken, hem şık hem de kullanışlı kombinler oluşturuyot. Cut out parçalar, bağlamalar bu sezon gardıropların vazgeçilmezi oluyor. 

PAYLAŞ