Güneş Lekelerinden Arınmış Bir Ciltle Kış Mevsimine Giriş Yapın

Writer: NYX Magazine

Date: 05/11/2022

PAYLAŞ

Sıcak yaz günlerinin yerini hafif serin sonbahara bıraktığı bu dönem, kış için hazırlık yapmak için son derece ideal. Yazdan kalan leke görünümü ile cilt problemlerinini azaltmaya dönük cilt bakım ürünlerini kullanarak kışa güzel bir giriş yapabilirsiniz. Son yıllarda popülaritesi artan cilt bakım ürünleri arasında yer alan serumlar, doğru kullanıldığında ideal cilt görünümüne ulaşmada son derece etkili oluyor.

Antioksidan otoritesi SkinCeuticals, kış mevsimine hazırlandığımız bu günlerde evlerinde profesyonel cilt bakımı yapmak isteyenler için sunduğu çözümlerle   çevresel faktörlerin sebep olduğu cilt hasarlarını önlüyor. Klinik olarak test edilmiş olan ve çevresel yaşlanmaya karşı gelişmiş önleme sağlayan SkinCeuticals antioksidan serumları, tüm ciltleri için uygun bir çözüm sunuyor.

Silymarin CF Serum (antioksidan serum)

Yağlı ve akneye eğilim gösterebilen ciltler için koruma sağlayan Silymarin CF, yağlanma ve kırışıklık görünümünün önüne geçiyor. %15 saf C vitamini içeren serum, yağlanmayı azaltıp cilt dokusunun görünümünü ve cilt berraklığını destekliyor. İnce çizgilerin görünümünü fark edilir şekilde azaltan uzman formül, devedikeni özü ile zenginleştirilerek yağ oksidasyonunu önlüyor. %0,5 silymarin, %15 l-askorbik asit, %0,5 ferulik asit ve %0,5 salisilik asit ile zenginleştirilmiş Silymarin CF’in, yağ oksidasyonunu %76’ya* kadar azalttığı, yağlanmayı azalttığı, cilt dokusunu arındırdığı, cilt berraklığında gelişme sağladığı, ince çizgilerin görünümünde gelişme sağladığı kanıtlandı. Silymarin CF, aynı zamanda cilde net görünüm kazandırıyor.

Phloretin CF Antioksidan Serum

Serbest radikallerin hasarını etkili bir şekilde nötralize eden Phloretin CF Antioksidan Serum, ince çizgilere, kırışıklıklara ve renk eşitsizliklerine meydan okuyor. İçeriğinde %10 saf C vitamini, %2 phloretin ve %0.5 ferulik asit bulunan serum, UVA ve UVB ışınlarına karşı gelişmiş çevresel koruma sağlayıp cildin genç ve ışıltılı görünmesine destek oluyor. Yaşlanma ve hiperpigmentasyon gibi cilt endişeleri için geliştirilen formül, kolajen sentezini ve hücre yenilenmesini de tetikliyor. Yaşlanma belirtileri, leke görünümü ve cilt tonu eşitsizliği problemleri için, yağlı ve normal ciltler için %10 saf C vitamini içeren kırışıklık karşıtı antioksidan serum; cilt tonunu eşitliyor, kırışıklık gibi yaşlanma belirtileri karşıtı bakım sağlıyor. C vitamini içeren  formül, birbirinden farklı cilt endişeleri için, çevresel faktörlere karşı mükemmel koruma sağlamayı hedefliyor.

Discoloration Defense Serum

Discoloration Defense Serum; cilt tonu eşitsizliği, inatçı leke görünümü ve cilt problemleri sonrası oluşan leke görünümünü azaltmaya destek oluyor. Traneksamik asit, niasinamid ve HEPES ile zenginleştirilmiş formüle sahip ürün, anında ciltte etkisini gösteriyor. 2 haftada** daha eşit ve aydınlık bir cilt tonu görünümü hedefleyen serumun klinik çalışmalarda; inatçı leke görünümünde %41, cilt problemleri sonrası oluşan leke görünümünde %71 ve ciltteki renk düzensizliğinde %46 oranında iyileşme sağladığı kanıtlandı***. 

Cildinizde daha etkili sonuçlar elde etmek için Phloretin CF Antioksidan Serum’u, Discoloration Defense Serum ile tamamlayabilirsiniz. Gündüz bakımınızda ilk adım olarak cildinizi temizledikten sonra 4-5 damla Phloretin CF Antioksidan Serum’u yüzünüze ve dekolte bölgenize uygulayabilirsiniz. Sonraki aşamada günde 2 defa 3-5 damla olacak şekilde Discoloration Defense Serum’u kullanabilirsiniz.

C E Ferulic Serum (antioksidan serum)

Normal ve kuru cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirilen C E Ferulic Antioksidan Serum, çevresel faktörlere karşı koruma sağlamanın yanı sıra yaşlanma belirtilerini de azaltıyor. Kırışıklık, sıkılık kaybı, ince çizgiler gibi yaşlanma belirtilerine meydan okuyan ürün; %15 saf C vitamini, %1 saf E vitamini ve %0.5 ferulik asit bulunduruyor.

Siz de cildinize uygun serumları keşfetmek için www.skinceuticals.com.tr adresinden randevu alabilirsiniz. (kişiselleştirilmiş cilt bakım rutini darken online güzellik danışmanlığı yazmaya çalıştığınızı anlıyorum. Burada yeteri kadar net değil. Online güzellik danışmanlık, cilt uzmanları, size özel cilt bakım rutini, cilt analizi kelimelerini kullanarak yazalım)

*Klinik çalışma, 35 kişi, 4 hafta

**Kişisel değerlendirme, 63 kişi

***Klinik çalışma, 50 kadın, 12 hafta

SkinCeuticals, tüm cilt bakım tutkunlarını ücretsiz canlı destek vermek için bekliyor. SkinCeuticals cilt bakım uzmanları ile kişiselleştirilmiş bakım rutininizi oluşturmak ve cildinize özel formülleri keşfetmek istiyorsanız www.skinceuticals.com.tr adresinden randevu alabilirsiniz.

PAYLAŞ