Bottega Veneta Çantaları İçin Ömür Boyu Garanti “Zanaat Sertifikası”

Writer: NYX Magazine

Date: 05/11/2022

PAYLAŞ

Bottega Veneta, üstün kalitede malzeme kullanımı ve olağanüstü el işçiliğine verdiği önemden ilhamla hayata geçirdiği yeni ve benzersiz hizmetini kamuoyuyla paylaştı: “Zanaat Sertifikası” (The Certificate of Craft). 

Ömür boyu garantiye eşdeğer olan Zanaat Sertifikası, markanın ikonik çantaları için sınırsız yenileme ve onarım imkânı sunuyor. Modaevinin ücretsiz bakım hizmeti, Bottega Veneta‘yı ayrıcalıklı kılan el işçiliğinin uzun ömürlü olma niteliğini pekiştiriyor. 

Zanaat Sertifikası ile ürünlerinin nesilden nesile aktarılarak kullanımını daha fazla teşvik etmeyi amaçladıklarını belirten Bottega Veneta CEO’su Leo Rongone, konuyla ilgili açıklamasında, “Bottega Veneta, mükemmel tasarım ve yaratıcılıkla birlikte olağanüstü bir el işçiliği demektir. Zanaat Sertifikası, müşterilerimize ürünlerinin uzun vadede korunması konusunda üstün bir hizmet sunma arzumuzdan doğdu. Biz, sorumlu büyümeyi odaklanıyoruz. Amacımız, ürünleri daha uzun süre kullanımda tutarak değiştirme ihtiyacını azaltmak” dedi.

Kasım ayından itibaren Bottega Veneta butiklerinde, müşterilere her ürün için  ürünün seri numarasıyla ilişkilendirilen kart formundaki Zanaat Sertifikası verilecek.

Zanaat Sertifikası’nın Bottega Veneta‘nın kuruluş ilkelerini içinde barındırdığını söyleyen Leo Rongone, “Vizyonumuz, kurucularımızın vizyonuyla tutarlı olmaya devam ediyor. Onlar Bottega Veneta‘nın lüksün en üst düzey ve rafine halini temsil etmesini istediler. Ürünlerimizi üretmek için saatleri değil, günleri sayarız, hepsi sonsuza dek dayanmak üzere tasarlandılar” dedi.

PAYLAŞ