Six Senses Kocataş Mansions, “WELLNESS TALKS” Kapsamında Şeli Kantar’ı Konuşmacı Olarak Ağırladı

Writer: NYX Magazine

Date: 07/11/2022

PAYLAŞ

Six Senses Kocataş Mansions , gelenekselleşen “Wellness Talks” davetlerinin yenisini, Duygusal Zeka eğitiminde 30 yıla aşkın tecrübeye sahip Şeli Kantar’ın katılımıyla, zihin ruh ve beden bütünlüğünü konularında gerçekleştirdi. Davete Jüdith Menda, Gila Kantar, Alegra Benardete, Bahara Anahmiyas, Pelin Bozkurt Bilgiç, Nesrin Gül, Elif Çürüksulu, Lina Özdana, Vivet Vuralel, Şeli Reyna ve  Elda Fresco katılım gösterdi.

Six Senses Kocataş Mansions, gelenekselleşen “Wellness Talks” sohbetlerinin bir yenisini Duygusal Zeka eğitiminde 30 yıla aşkın tecrübeye sahip Şeli Kantar ile gerçekleştirdi. Zihnimizin ruhu ve beden bütünlüğümüz konularının paylaşıldığı sohbete büyük ilgi oldu. Davete Jüdith Menda, Gila Kantar, Alegra Benardete, Bahara Anahmiyas, Pelin Bozkurt Bilgiç, Nesrin Gül, Elif Çürüksulu, Lina Özdana, Vivet Vuralel, Şeli Reyna ve Elda Fresco katılım gösterdi.

Şeli Kantar yaşadığımız hız çağından kaynaklı, konunun hayatımızdaki kritik önemine, kendimizi daha iyi hissettirecek daha çok alan açmamızın hayat kalitemizi nasıl bir üst seviyeye taşıyabileceğinizi bilgilendirdiği davette wellness odaklı çalışmalarıyla örnek projeler yaratan Six Senses Kocataş Mansions’ın bünyesinde gerçekleşen konuşma Spa alanında gerçekleşti.

PAYLAŞ