Tommy Hilfiger’dan Yeni “Festive” Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 08/11/2022

PAYLAŞ

ercihiniz şık bir partide ışık saçmak ya da samimi bir ev ortamında rahat etmek olsun, yeni ‘TOMMY HILFIGER’yılbaşı koleksiyonu sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor. 

Tommy Hilfiger, Amerikan mirası stilleri modern bir estetikle yorumladığı Festive Koleksiyonu’nu ve kampanyasını lanse ettiğini duyurdu. Yeni koleksiyon, bu yılbaşı döneminde şıklıkla parlamak veya arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirmek için Premium kumaşlarla tasarlanan ve klasik ‘prep’ parçalara farklı yorumlar getiren kadın ve erkek stilleri içeriyor. Samimi buluşmalardan eğlenceli partilere ve etkinliklere kadar her ortama uygun çok yönlü parçalardan oluşan koleksiyon, güncellenmiş siluetler, rahat kumaşlar ve lüks stillerle şık ya da sportif giyim seçenekleri sunuyor. 

East Coast pop kültüründen ilham alan imza parçalar arasında klasik Oxford gömlekler ve iddialı blok renkli çizgili ve oversize siluetli kolejli sweatshirtler öne çıkıyor. Sezonun temel parçalarını daha sürdürülebilir uygulamalarla sunan organik pamuklu gömlek elbise ve trençkot çok yönlü vazgeçilmez stiller arasında yer alıyor. Yeni TH Monogram detaylı Black Watch ekose stiller şık erkek giyiminin, mevsimler arası geçişe uygun yeni malzemelerle tasarlanan ikonik kabanlar ve gömlek elbiseler ise kadın giyiminin merkezinde konumlanıyor. Kolejli detaylar içeren yün kazaklar ve bomber ceketler, eğlenceli etkinlikleri renklendiren ışıltılı alternatifler oluyor. Rahat giyime lüks dokunuşlar katan parçalar da parti sonrası dinlenirken ideal seçenekler sunuyor. 

Andy Warhol’un “Factory” stüdyosundan ilham alan Sonbahar ’22 kampanyasından sonra Festive kampanyası da yılbaşı dönemi boyunca hediye verme coşkusunu kutluyor ve Warhol’un ünlü partilerine göndermede bulunuyor. Sam Dilkes, KingOwsu, Bwonhee Lee, James Corbin, JayJay, Luoyi, Bingbing Liu, Tara Halliwell ve Londone Myers gibi kreatif isimler, sanatçılar ve influencer’lardan oluşan bir kadro kampanyaya hayat veriyor. Her biri takım ruhunu, beraberliği ve topluluğu kutlayan neşeli bir yılbaşı masasında kendi özgün ifadeleriyle yer alıyor. 

Koleksiyon 1 Kasım 2022’den itibaren tommy.com’da ve dünya çapındaki TOMMY HILFIGER mağazalarında satışa sunuldu.

Markanın dostları ve takipçileri #TommyHilfiger etiketini ve @TommyHilfiger hesabını alıntılayarak sosyal medya paylaşımlarına katılmaya davet ediliyor.

PAYLAŞ